Summer feeling
Επίσημη επίσκεψη στην Ιαπωνία πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Μάλιστα, σήμερα ο Πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου πρίγκιπα Akishino, τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας Fumio Kishida, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Hiroyυki Hosoda και με εκπροσώπους της Ιαπωνικής Επιχειρηματικής Ομοσπονδίας (KEIDANREN).
Τι φόρεσε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη στο Τόκυο
Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη για την επίσημη συνάντηση με τον διάδοχο του ιαπωνικού θρόνου πρίγκιπα Akishino και την πριγκίπισσα Akishino επέλεξε ένα αυστηρό και απλό look σε safe αποχρώσεις. Άλλωστε, οι καθαρές γραμμές και η μίνιμαλ αισθητική χαρακτηρίζουν κατά κύριο λόγο την γκαρνταρόμπα της και το συγκεκριμένο look δεν αποτελεί εξαίρεση.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού φόρεσε μία άνετη tailored παντελόνα σε cream απόχρωση, την οποία συνδύασε με μαύρο τοπ και μαύρο blazer, που έφερε ζώνη στη μέση, δημιουργώντας χρωματική αντίθεση. Μία μπουτονιέρα στο πέτο του blazer ολοκλήρωσε την εμφάνιση. Το look της δίνει μία πρόταση πάνω στο power dressing, που μπορεί κάθε γυναίκα να αναδημιουργήσει για τις επαγγελματικές εμφανίσεις της.

Φωτογραφία | ΑΠΕ - ΜΠΕ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr