top article

"Είμαι κουρασμένη", είναι η απάντηση που ίσως έχεις σκεφτεί πολλές φορές να δώσεις στην τόσο απλή ερώτηση "Τι κάνεις;". Ποια γυναίκα σήμερα δεν βιώνει στιγμές πραγματικής κόπωσης;

Θέλοντας να είμαστε επιτυχημένες τόσο στη δουλειά μας όσο και στην προσωπική μας ζωή, συχνά είναι δύσκολο να βρούμε χρόνο για να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Αυτό δεν έχει μόνο συνέπειες, όπως νεύρα και μία καθόλου ευχάριστη διάθεση, αλλά και εμφανείς επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας, που χάνει τη λάμψη της και εμφανίζει σημάδια κούρασης. Όταν, μάλιστα, προστεθεί και η κακή διατροφή, η ρύπανση ή η υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία UV, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Κουρασμένη επιδερμίδα; 3 beauty editors κάνουν το τεστ των 10 ημερών!

Και εκεί είναι που λέμε στοπ! Ναι στη γεμάτη ζωή, όχι στην επιδερμίδα που δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους ρυθμούς μας και μαρτυρά την κούραση και τον τρόπο ζωής μας. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες ζωής τους, όσο στρες κι αν έχουν, οι γυναίκες, μεταξύ αυτών και οι 3 beauty editors των Αττικών Εκδόσεων, θέλουν η επιδερμίδα τους να φαίνεται πάντα φρέσκια, ξεκούραστη και αναζωογονημένη, να ακτινοβολεί νεανική λάμψη.

 

Τι είναι άραγε η κούραση της επιδερμίδας;


Πρόσωπο που φαίνεται κουρασμένο, επιδερμίδα άτονη και θαμπή, λιγότερο σφριγηλή· από βιολογικής άποψης, αυτά είναι τα σημάδια της κούρασης και προκαλούνται από το οξειδωτικό στρες. Η επιδερμίδα καταπονείται και οι βλάβες συσσωρεύονται. Ακόμα κι αν οι βλάβες αυτές είναι μικρές και αναστρέψιμες, η άμεση αντιμετώπισή τους είναι απαραίτητη.

 

Η Vichy βρήκε το αντίδοτο στην κουρασμένη επιδερμίδα με το LIFTACTIV Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot, ένα αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα ενάντια στα σημάδια κούρασης, μια εντατική προστασία, κάθε πρωί, εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.

 

Γιατί είναι το προϊόν που πρέπει να εμπιστευτείς:

Γιατί περιέχει 15% καθαρής Βιταμίνης C: περιεκτικότητα ρεκόρ!
Απαραίτητο για τη λειτουργία του οργανισμού, υπάρχει εκ φύσεως στην επιδερμίδα, όπου, αντιμετωπίζοντας έναν συγκεκριμένο τύπο ελεύθερων ριζών, δρα ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Έχει επίσης την ικανότητα να μειώνει τις δυσχρωμίες, να ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, να καταπολεμά τη φλεγμονή, καταπραΰνοντας έτσι την επιδερμίδα. Στο πρόσωπο, τα αποτελέσματα του πολυλειτουργικού αυτού ενεργού συστατικού είναι άμεσα: οι ρυτίδες απαλύνονται και η επιδερμίδα γίνεται πιο ομοιόμορφη, ανακτώντας τη λάμψη της.

vichy_liftactiv

 

Γιατί περιέχει το "ΑΠΟΛΥΤΟ" συστατικό για ενυδάτωση, νεανική όψη και σφριγηλότητα: το Υαλουρονικό οξύ σε κλάσματα
Χάρη στο μικρό μέγεθός του, διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τη σύνθεση των μορίων εκείνων που είναι υπεύθυνα για τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Το όφελος: επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη, πιο λεία, πιο σφριγηλή και πιο ελαστική, με λιγότερο εμφανείς ρυτίδες.

 

Γιατί χαρίζει άμεσα, δραστικά αποτελέσματα.
Μετά από 10 ημέρες, η επιδερμίδα έχει ανακτήσει τη σφριγηλότητά της, είναι λεία, ξεκούραστη, λαμπερή. Με απλά λόγια, αναζωογονημένη!

 

Η δική μας σειρά τώρα!

 

Το #10dayschallenge ξεκινά!

Διαβάζοντας όλα αυτά και εφόσον η κούραση είναι όντως ένα καθημερινό γεγονός, οι beauty editors των Αττικών Εκδόσεων αποφάσισαν να κάνουν το απόλυτο τεστ των 10 ημερών για να απομακρύνουν τα σημάδια κούρασης από την επιδερμίδα τους και να επαναφέρουν την χαμένη τους λάμψη.

Η Θάλεια Κεχρή, Beauty Editor Madame Figaro, η Μαρία Σταμάτη, Beauty Editor Mirror/Celebrity και η Σοφία Μάργαρη, Beauty Editor Shape ήταν οι ιδανικές για να δοκιμάσουν το LIFTACTIV Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot, του οποίου η εφαρμογή μπήκε πλέον στην καθημερινότητά τους.

Σοφία Μάργαρη
Σοφία Μάργαρη

Μαρία Σταμάτη

Μαρία Σταμάτη και Θάλεια Κεχρή

 

Θα έχουν άραγε τα αποτελέσματα που επιθυμούν; Θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες!

 

 

Ιούλιος 2018

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

>