Το πρώην προεδρικό ζεύγος αποδεικνύει ότι είναι "σαν κι εμάς"
Όταν αναλαμβάνεις το ρόλο του Προέδρου των ΗΠΑ για 8 χρόνια, η έννοια διακοπές -τουλάχιστον στην πλήρη εκδοχή της- μάλλον απουσιάζει από το πρόγραμμά σου. Έχοντας παραδώσει τη σκυτάλη στον Donald Trump, ο Barack Obama και η οικογένειά του κάνουν τις πρώτες τους διακοπές, σχέδιο που είχαν ήδη αποκαλύψει πριν εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο.
Πώς περνά το χρόνο του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ; Παίζοντας γκολφ, ένα από τα αγαπημένα του χόμπι εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με αμερικάνικη ιστοσελίδα, ο Obama βρέθηκε στη ιδιωτική κατοικία του δισεκατομμυριούχου Larry Ellison, στο Rancho Mirage της California, όπου επιδόθηκε στο αγαπημένο του άθλημα. Ωστόσο, οι διακοπές δεν είναι το μόνο σχέδιο στο πρόγραμμα των Obama που φαίνονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν δυναμικά στην ενεργό δράση.

Όπως έγραψε ο ίδιος, από τον παλιό του λογαριασμό στο Twitter, "Γεια σε όλους. Πίσω στον παλιό λογαριασμό. Δουλεύει ακόμα αυτό; Εγώ και η Michelle είμαστε σε σύντομες διακοπές και μετά θα επιστρέψουμε στη δουλειά". Άλλωστε, η Michelle είχε ήδη εκφράσει την επιθυμία της να επιτρέψει στην ενασχόλησή της με τη φιλανθρωπία και τα ανθρώπινα δικαιώματα από το νέο της γραφείο στην Ουάσιγκτον. Ο Obama στη συνέχεια έκανε ένα δεύτερο post, στο οποίο ρωτούσε τη γνώμη του κοινού για τα όσα έρχονται και τους ενθάρρυνε να την εκφράσουν στο site του Obama Foundtation.




