Ο 5χρονος επιστρέφει στο St Thomas's Battersea
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο πρίγκιπας George ξεκίνησε πριν ένα χρόνο το σχολείο καθώς σαν χθες θυμόμαστε τα viral στιγμιότυπα με τον ίδιο να δυσανασχετεί την πρώτη του μέρα.
Καθώς το καλοκαίρι έρχεται στο τέλος, ο 3ος στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου ετοιμάζεται για τον πρώτο χρόνο πλήρους φοίτησης στο σχολείο. Ο πρίγκιπας George ετοιμάζεται λοιπόν για τη νέα χρονιά στο ιδιωτικό σχολείο St Thomas’s Battersea και όπως έγινε γνωστό τον περιμένει ένας καινούριος κύκλος μαθημάτων, που διαφέρει κατά πολύ με αυτόν που παρακολουθούσε μέχρι πρότινος.
Δες ακόμη: Πρίγκιπας George: Τι διαφορετικό είχε η εμφάνισή του στο βασιλικό γάμο;
Φέτος λοιπόν ο πρίγκιπας George θα παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης αλλά και... μπαλέτου. Μάλιστα το μάθημα μπαλέτου θα είναι εβδομαδιαίο και θα διαρκεί 35 λεπτά ενώ θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό καθώς ''βοηθά το σώμα να αναπτυχθεί, ενώ παράλληλα ενισχύει την ισορροπία, την έκφραση, τη μουσικότητα και τη δημιουργικότητα''.
Αργότερα ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge θα προχωρήσει στην εκμάθηση γαλλικών. Σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας ο George θα λάβει μια σφαιρική εκπαίδευση ενώ θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις ξένες γλώσσες καθώς οι royals θεωρούν απαραίτητο το να είναι πολύγλωσσοι.