Οι τρεις ηθοποιοί ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Συθέμελα κλονίζεται ο χώρος του θεάτρου, με τις καταγγελίες κατά διάσημων ηθοποιών και σκηνοθετών να διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταία εξέλιξη, η καταγγελία που έκαναν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη εναντίον γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι τρεις γυναίκες ηθοποιοί τον κατηγορούν για "σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους", ζητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
Η ανάρτηση όλο νόημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου
Να σημειωθεί ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ο γνωστός ηθοποιός έστειλε μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του εξώδικο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (πριν υπάρξει οποιαδήποτε επίσημη καταγγελία), με το οποίο απαγόρευε την οποιαδήποτε αναφορά στο άτομό του τις επόμενες ημέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αρνείται να "κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα" και να γίνουν σεβαστά το παιδί και η σύζυγός του.
Λίγη ώρες μετά από αυτή την επιστολή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση που κατά πολλούς "φωτογράφιζε" τον γνωστό θεατράνθρωπο. "Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις", είχε γράψει χαρακτηριστικά η κα. Αναστασοπούλου στα social media.
Διάβασε τη συνέχεια στο thetoc.gr




