"Η Cher έχει υπάρξει μια τολμηρή καινοτόμος, μια πραγματική πρωτοπόρος για πάνω από 6 δεκαετίες", δήλωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing.
Ύστερα από την εμφάνιση της Kim Kardashian στο κλείσιμο του σόου των Dolce & Gabbana, αλλά και της Paris Hilton, η οποία περπάτησε την πασαρέλα για τη συλλογή του οίκου Versace, ο οίκος Balmain ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, προσκαλώντας την απόλυτη θέα για το φινάλε της επίδειξής του που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδα του Παρισιού. Ο λόγος για τη Cher, η οποία στα 76 της περπάτησε στο τέλος της fashion παρέλασης μπροστά στο κοινό.
Διάβασε επίσης: Το influence του πολέμου στη μόδα και η σύγχρονη έκφραση της θηλυκότητας | Όλα όσα ξεχωρίσαμε από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι
Ύστερα από τα 100 μοντέλα που παρουσίασαν τις δημιουργίες του Olivier Rousteing που συνδύαζαν το ready-to-wear με την υψηλή ραπτική, εμφανίστηκε στη σκηνή ο καλλιτεχνικός διευθυντής, ο οποίος συναντήθηκε στην πασαρέλα με τη θρυλική σταρ.
Το μουσικό χαλί που έπαιξε όταν η Cher περπάτησε το catwalk ήταν το "Strong Enough", το οποίο τραγούδησε μαζί με τον Rousteing, ενώ έκαναν τη βόλτα τους στην πασαρέλα. Η ίδια φυσικά ήταν πιο ανανεωμένη από ποτέ, φορώντας ένα φουτουριστικό body suit σε ασημί χρώμα, αστραφτερό μαύρο κολάν και μπότες.
Ο Rousteing αποθέωσε τη διάσημη σταρ, λέγοντας πως : "η Cher έχει υπάρξει μία τολμηρή καινοτόμος, μια πραγματική πρωτοπόρος για πάνω από 60 δεκαετίες, χωρίς να ρίχνει ρυθμούς, πάντα τραβώντας μας μαζί της, όπως θαρραλέα προχωράει μπροστά", προσθέτοντας πως "η λέξη icon δεν έρχεται καν κοντά στο να περιγράψει το κατόρθωμα της να ορίσει fashion trends παραπάνω από μισό αιώνα".




