Παραδοσιακό πεϊνιρλί, αυγά benedict και σαλάτα με καπνιστό χέλι στο νέο μενού του Yoleni's
Θα θέλαμε κάθε μέρα να είχε κάτι από την κυριακάτικη ξεγνοιασιά: ένα τραπέζι με ζεστό καφέ, νόστιμα πιάτα με αυγά και καλή παρέα. Η οικογένεια της Yoleni's το κατάφερε μέσα από ένα brunch α λα ελληνικά που δεν απολαμβάνεις μόνο την Κυριακή.

Το Yoleni’s Greek Gastronomy Center στο Κολωνάκι αποτελεί τον μεγαλύτερο πολυχώρο ελληνικής γαστρονομίας και παράλληλα το "σπίτι" του έλληνα παραγωγού, προωθώντας τη βασική αξία που χαρακτηρίζει την εταιρεία "Όλοι μαζί μία Ελληνική – Μεσογειακή οικογένεια". Εδωδιμοπολείο, wine & spirit celar, κρεοπωλείο και rotisserie είναι μερικοί από τους χώρους που βρίσκει κανείς στο Yolenis και που μπορεί είτε να βρει εξειδικευμένα τρόφιμα είτε να ζήσει γαστρονομικές εμπειρίες.

Στο ισόγειο του καταστήματος στεγάζεται το εστιατόριο και καφέ, ως μία φυσική συνέχεια του προσεγμένου ντελικατέσεν. Εκεί, απολαμβάνουμε πλέον brunch α λα ελληνικά, με ένα μενού που περιλαμβάνει νόστιμα πιάτα με αυγά, σάντουιτς με τυριά και αλλαντικά ελλήνων παραγωγών, φρέσκες και θρεπτικές σαλάτες και υπέροχα ροφήματα.

Ανάμεσα στα πιάτα του brunch menu της Yoleni’s, ξεχωρίσαμε το παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων, τη σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα σιγομαγειρεμένα αυγά με σπανάκι και προζυμένιο ψωμί, τα αυγά benedict με ψητό χοιρομήριο, hollandaise και ψωμί brioche, το γιαούρτι με φρούτα εποχής και crumble δημητριακών, καθώς και τον φρέσκο χυμό πορτοκάλι με καρότο, ginger, κουρκουμά και μέλι πορτοκαλιάς. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την Κυριακή.
Info: Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ. 212 22 23 623