September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Gourmet

Κασταρόλες από χαλκό

27.11.2017
Κασταρόλες από χαλκό

Οι κατσαρόλες https://www

Οι κατσαρόλες https://www.e-dructer.com/oikiakos-eksoplismos/skevi-magirikis/katsaroles/ που κυκλοφορούν στην εποχή μας είναι βελτιωμένες σε σχέση με αυτές του παρελθόντος, τόσο από άποψη υλικών, όσο και από άποψη σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Το πιο ακριβό υλικό για κατσαρόλες είναι ο χαλκός, που θεωρείται καλός αγωγός της θερμότητας και παράγει εξαιρετικά μαγειρικά αποτελέσματα. Όλα τα στυλ έχουν επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι για να ενισχύουν το πλαίσιο του χαλκού, αφού το ατσάλι δημιουργεί μία μαγνητική ένωση με την επιφάνεια της εστίας, ζεσταίνεται και λειτουργεί στην ουσία ως μία υποκατάστατη εστία για τη χάλκινη κατσαρόλα μας. Σε αντίθεση με άλλα υλικά, τα μαγειρικά σκεύη από χαλκό είναι επιρρεπή σε αμαύρωση. Έτσι, πρέπει να τα περιποιούμαστε συχνά με ένα ειδικό καθαριστικό, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

Στα μαγειρικά σκεύη ο χαλκός θεωρείται ασφαλής, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε άλλα μέταλλα και δεν έρχεται σε απευθείας επαφή με τα τρόφιμα. Μόνο αν η επικάλυψη έχει διαβρωθεί μπορεί να εισέλθει, με τη θερμότητα, στο φαγητό μας. Προτιμάμε σκεύη που είναι επενδεδυμένα με ανοξείδωτο ατσάλι και αν έχουμε χάλκινα ή μπακιρένια σκεύη χωρίς επένδυση, δεν βάζουμε σε αυτά γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή μπορεί να κάνουν αντίδραση με το μέταλλο.

Έτσι, μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τοξικότητας για τον οργανισμό μας. Το ίδιο ισχύει και για το μέλι και τους χυμούς εσπεριδοειδών, καθώς τα τρόφιμα αυτά έχουν όξινες ιδιότητες, οι οποίες θα μπορούσαν να αντιδράσουν με το συγκεκριμένο μέταλλο.

BEST OF NETWORK