Summer feeling
Η παραδοσιακή, τραγανή λαγάνα είναι το νούμερο ένα συνοδευτικό "έδεσμα" της Καθαρής Δευτέρας και δεν μπορεί να λείπει από το σαρακοστιανό τραπέζι Η μεγάλη, πλατιά, ζεστή φρατζόλα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ψωμί -είναι ένα έθιμο που μας κάνει να επιστρέφουμε στα παιδικά χρόνια μας και που έχουμε κάθε λόγο να συνεχίζουμε.
Φέτος κάνε τη διαφορά και φτιάξε τη μόνη σου στο σπίτι με μία απλή και γρήγορη συνταγή που θα σε πείσει ότι τελικά το ζύμωμα είναι πολύ πιο απλό απ' ό,τι φανταζόσουν.
Υλικά
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
200 ml. νερό περίπου
Για τον χυλό που θα μας βοηθήσει να κολλήσουμε το σουσάμι μας:
2 κ.σ. αλεύρι
2 κ.γ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 ποτήρι του κρασιού νερό
σουσάμι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για Mόδα, Ομορφιά, Συγχρονη Ζωή, Πολιτισμό, Design και Γαστρονομία στο madamefigaro.gr