Η μακαρονάδα με μανιτάρια, με γήινη νοστιμιά που μοσχοβολά δάσος. Γίνεται νοστιμότερη αν βάλουμε διάφορα μανιτάρια: πορτομπέλο, πλευρώτους και λευκά.
Υλικά
¾ του πακέτου σπαγγέτι
500 γρ. λευκά μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα (ή στη μέση τα μικρότερα)
¾ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 μικρές σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
2 κλωναράκια θυμάρι
150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο tasty-guide.gr