Αυτό το κέικ είναι χωρίς γλουτένη, αφού αντί για αλεύρι περιέχει σκόνη από αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια.
Δοκίμασε το κέικ χωρίς γλουτένη by Στέλιος Παρλιάρος, αντικαθιστώντας το αλεύρι με ξηρούς καρπούς.
Μερίδες:12, Προετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 30΄, Ψήσιμο: 70΄
Υλικά για το κέικ χωρίς γλουτένη
200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη
150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη
500 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα
1/2 λεμόνι, το ξύσμα του
7 αυγά
100 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρέσκος
1 κ.γ. κανέλα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr