Δοκίμασε την υπέροχη και γιορτινή συνταγή για μους σοκολάτας σε σφηνάκι. Σκέτη γλύκα με λίγες θερμίδες.
Μους Σοκολάτα σε Σφηνάκι
Χρόνος προετοιμασίας: 17 λεπτά (συν 30 λεπτά αναμονή)Χρόνος μαγειρέματος: 9 λεπτά
Υλικά για 24 σφηνάκια
3 κ.σ. βούτυρο
130 γραμμ. σοκολάτα υγείας (όχι πάνω από 60% κακάο), ψιλοκομμένη
30 γραμμ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
3 φλιτζ. πλήρες γάλα
1 φλιτζ. ζάχαρη
1/4 φλιτζ. κακάο
3 κ.σ. άνθος αραβοσίτου μία πρέζα αλάτι 3 αβγά συν 1 κρόκος, σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
1 κ.γ. βανίλια
1 κ.σ. Grand Marnier
καραμελωμένο ξύσμα πορτοκαλιού ή φρέσκα βατόμουρα για τη γαρνιτούρα (προαιρετικά)
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr