5 Pizza Masters σου λένε τα πάντα για το αγαπημένο φαγητό
Αν η ευτυχία ήταν φαγητό θα ήταν σίγουρα πίτσα. Το Bon Appétit Magazine μίλησε με τους experts της πίτσα Anthony Falco, Mike Fadem, Frank Pinello, Joe Beddia και Mark Ianoco -όλοι τους ιδιοκτήτες pizza restaurants σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια- οι οποίοι δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν τους απανταχού πιτσολάγνους.
Εκτός από τυρί και σάλτσα, ποια είναι τα δύο ακόμη απαραίτητα υλικά;
Falco: Μανιτάρια και κρεμμύδι, σίγουρα.
Fadem: Κρεμμύδι και μανιτάρια
Beddia: Πεπερόνι και μανιτάρια.
Pinello: Πεπερόνι και κρεμμύδι.
Iacono: Σκόρδο. Μόνο σκόρδο.

Επιτρέπεται να μην τρώει κάποιος την κρούστα;
Falco: Θα έλεγα πως ναι. Τα περισσότερα "κακά" πράγματα είναι κατασκευασμένα από αλεύρι βρώμης, οπότε δεν θα ήθελε κάποιος να φάει αρκετά από αυτό.
Fadem: Όχι, ποτέ δεν είναι αποδεκτό κάτι τέτοιο.
Beddia: Αν είναι καλή, όχι. Εγώ προσωπικά δεν τρώω πίτσα αν δεν πρόκειται να τη φάω ολόκληρη.
Pinello: Αν δεν το τρως τουλάχιστον δώσε το σε κάποιον άλλο. Ποτέ όμως μην τολμήσεις να το πετάξεις.
Iacono: Όχι, δεν πρέπει ποτέ να το πετάξεις. Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα εξαρτάται από την ποιότητα της πίτσας.
Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr