Η ράμεν σούπα είναι η πιο γνωστή σούπα στην Ασία (και η πιο νόστιμη!) . Φτιάξε κι εσύ εύκολα!
Μερίδες: 4
Συνολικός χρόνος: 25 λεπτά
Υλικά
2 λάιμ
340 γρ. νουντλς ρυζιού
1 κ.σ. λάδι καρύδας
Μία σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. τζίντζερ τριμμένο
1/2 καυτερή πιπεριά
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, σε λεπτές φέτες
Μία κονσέρβα light γάλα καρύδας (380 ml)
3/4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
1 κ.σ. σάλτσα ψαριού ή ταμάρι
1 μπρόκολο, κομμένο σε μπουκέτα, χωρίς τις σκληρές άκρες
1 καρότο, κομμένο σε κορδέλες (με peeler λαχανικών)
1 κ.σ. λάδι τσίλι
Διάβασε την εκτέλεση στο Shape.gr