Τι θα κάνεις το καρπούζι που έμεινε ή που ωρίμασε υπερβολικά; Σου έχουμε τέσσερις γλυκές χρήσεις που ούτε έχεις φανταστεί.
Tο καρπούζι έμεινε και δεν θέλεις να το πετάξεις;
Φτιάξε pops με σοκολάτα!
Για 8 ξυλάκια:
Υλικά
1 καρπούζι
1/2 μπάρα μαύρης σοκολάτας (72% κακάο για περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία)
ξυλάκια γρανίτας
Εκτέλεση:
Κόβεις το καρπούζι στη μέση κι έπειτα κόβεις φέτες πάχους 2 εκατοστών περίπου, έχοντας 8 φετούλες.
Τις περνάς στα ξυλάκια.
Λιώνεις τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και με κουταλάκι περιχύνεις τα ξυλάκια από καρπούζι.
Αν θέλεις πασπαλίζεις και με ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σου.
Διάβασε τις υπόλοιπες συνταγές στο Shape.gr