Τα προϊόντα χαρουπιού επανέρχονται στη ζαχαροπλαστική και υπόσχονται γευστικές απολαύσεις ακόμη και στα χριστουγεννιάτικα γλυκά σου.
Υλικά
350 ml χυμός πορτοκάλι
½ κούπα σιρόπι Αγαύης
1 κιλό αλεύρι
250gr χαρουπόσκονη
100gr βούτυρο
1 κγ σόδα
1κσ κανέλα
1κγ γαρίφαλο
½ κούπα σιμιγδάλι
400ml ηλιέλαιο
Ξύσμα από 2 πορτοκάλι
Για το σιρόπι
500gr ζάχαρη καρύδας
500gr μέλι Δάσους (Δασόμελο)
2 πορτοκάλια ολόκληρα
2 λίτρα νερό
Διάβασε την εκτέλεση στο Shape.gr