Ποια και γιατί
Πολλά μπορεί να πει κάποιος για τον Gordon Ramsay, αλλά ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του είναι πως δεν θα κρύψει ποτέ τα πραγματικά του συναισθήματα και θα αναφέρει τη γνώμη του. Πρόσφατα, ήταν βάναυσα ειλικρινής μιλώντας για εκείνα τα food trends που θα ήθελε να δει να καίγονται στις φλόγες της Κολάσεως. Ορίστε λοιπόν εκείνες οι τάσεις που πρέπει να πεθάνουν σύμφωνα με τον δημοφιλή Βρετανό τηλε-σεφ.
Αφροί

Πριν ακόμη ρωτήσεις τι μισεί στη μαγειρική ο Ramsay, θα σου πει τη λέξη "αφρός". Παρότι και ο ίδιος στα εστιατόρια του έχει πιάτα με αφρούς, δεν φαίνεται να τους συμπαθεί και τόσο. "Πρόκειται για την εξαίρεση, σε κάποια πιάτα ταιριάζουν. Όταν όμως αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, τότε το πράγμα γίνεται αστείο. Για παράδειγμα, επισκέφθηκα πρόσφατα ένα εστιατόριο που σέρβιρε αφρό από μυελό των οστών. Είναι γελοίο έως τοξικό" λέει ο Ramsay.
Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr