Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.
Λιτός μοντερνισμός, καθαρές γραμμές, ελαφρώς dark διάθεση, σαφώς κοσμική διάσταση, lounge και ethnic house μουσικές και ένα επιβλητικό μπαρ με άνετα bar stools δίνουν το τέμπο στο ανανεωμένο Hama2.0 στη Γλυφάδα, όπου το fusion περνά σε άλλο επίπεδο με τον γνωστό σεφ Alsi Sinanaj να υπογράφει τα πιάτα της κουζίνας.

Μετά την επιτυχημένη θητεία του στο Hakkasan Mykonos, o πολυταξιδεμένος σεφ, που μεταξύ άλλων έχει να επιδείξει λαμπερές συνεργασίες, όπως αυτή με τον 3άστερο σεφ Heinz Winkler, φέρνει αέρα ανανέωσης στο διάσημο εστιατόριο της Γλυφάδας, εγκαινιάζοντας ένα μενού που παντρεύει δημιουργικά την Ιαπωνική με την Καντονεζική κουζίνα με τον δικό του ανατρεπτικό τρόπο.

Μέσα από αυτό το sui generis fusion πρίσμα, ο χαρισματικός σεφ δημιουργεί πιάτα που κλείνουν έξυπνα το μάτι στη γαστρονομική κουλτούρα τόσο της Ιαπωνίας όσο και της Κίνας, αλλά ταυτόχρονα υπηρετούν πρωτίστως τη γεύση και ικανοποιούν συνολικά τις αισθήσεις με την εντυπωσιακή τους παρουσίαση.

Πέρα από το sushi menu, όπου τα Japanese-Chinese Maki και τα Hama the Roll αποτελούν αντιπροσωπευτικές επιλογές, πιάτα όπως η πληθωρική Peking Duck with Pancake, όπου μία ολόκληρη πάπια Πεκίνου σερβίρεται με pancakes ατμού και ιντριγκαδόρικα συνοδευτικά, η signature Hama Duck με σος από μέλι και φασόλια, το κοτόπουλο satay με wasabi, αλλά και το Wagyu Beef με μανιτάρια enoki δείχνουν τη νέα δυναμική της κουζίνας και του σεφ της.

Ταυτόχρονα τα γνωστά πια homemade Asian cocktails του εστιατορίου εμπλουτίζονται και με νέες αφίξεις, που "συνομιλούν" με τα πιάτα του μενού και δίνουν διαφορετικές επιλογές, ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Κλείνοντας, δεν μπορούμε παρά να μην αναφέρουμε τα λαχταριστά spring rolls με σοκολάτα γάλακτος και παγωτό ή το κομψό banoffee πράσινου τσαγιού για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν σε έναν γλυκό επίλογο.
Info: Γρηγορίου Λαμπράκη 34
τηλ. 2109600595