December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Όταν το ρούμι Zacapa Solera 23 συνάντησε για δεύτερη φορά τον δημιουργικό chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου

30.03.2018
Όταν το ρούμι Zacapa Solera 23 συνάντησε για δεύτερη φορά τον δημιουργικό chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου

Μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και bespoke γλυκό, ειδικά διαμορφωμένο για τις ημέρες του Πάσχα

Το Zacapa Solera 23, το ρούμι εκλεκτής ποιότητας, που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, συναντάται για ακόμη μια φορά με τον παρτενέρ του και chef patissier Φίλιππο Παπασπύρου, και μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερο και bespoke γλυκό, ειδικά διαμορφωμένο για τις ημέρες του Πάσχα.

Zacapa

Στο επαγγελματικό του εργαστήριο, ένα περιβάλλον όπου τα γλυκά αρώματα κυριαρχούν και κάθε δημιούργημα της φαντασίας του μετατρέπεται σε γευστικό αριστούργημα, ο chef patissier χρησιμοποιώντας όλη του τη δεξιοτεχνία και την παράδοση χρόνων που τον ακολουθεί, δημιούργησε ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γλυκό σε σχήμα βαρελιού, που μας ταξιδεύει νοερά στο "Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα" και στα βαρέλια όπου παλαιώνεται το ρούμι Zacapa Solera 23.

Zacapa

Το ιδιαίτερο αυτό βαρέλι χρειάστηκε αρκετή δεξιοτεχνία και χρόνο για να αποτυπωθούν με ακρίβεια όλες οι περίτεχνες λεπτομέρειές του και ο Φίλιππος αφιερώθηκε σε αυτό με μεγάλη προσοχή εμπνευσμένος από το πνεύμα του Zacapa Solera 23 που υμνεί το art of slow. Μια φιλοσοφία που μας μυεί στη νοοτροπία της υπομονής και της εκτίμησης σε ό,τι κάνουμε. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να επιτευχθεί κάθε μας προσπάθεια, να αναγνωριστεί κάθε κόπος μας, αλλά και για να επανασυνδεθούμε με απολαύσεις που πραγματικά έχουν αξία.

Zacapa

Όπως και η διαδικασία παραγωγής του εκλεκτού αυτού blend χρειάζεται χρόνο, έτσι και ο chef patissier Φίλιππος Παπασπύρου δε δημιούργησε τίποτα βιαστικά στο εργαστήριό του γιατί κάθε μέρος της δημιουργίας του γλυκού αποτέλεσε μια πολύ λεπτή διαδικασία – από την επιλογή των καλύτερων συστατικών μέχρι το ιδανικό πάντρεμα των γεύσεων.

ZACAPA

Το γλυκό του Φίλιππου Παπασπύρου θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Παπασπύρου κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών εορτών και αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για τους γνώστες των εκλεκτών γεύσεων.

BEST OF NETWORK