Στην Βραζιλία δεν φτιάχνουν μόνο Caipirinha
O Daniel Estevan, lead bartender στο Garoa Bar Lounge στο Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της Ιπανέμα. Ο Estevan φημίζεται για την ικανότητά του στη δημιουργία cocktail, χρησιμοποιώντας τροπικά φρούτα και ποτά όπως η cachaça ή το mezcal.
Αυτή τη φορά όμως πειραματίζεται με το bourbon και παρουσιάζει ένα ποτό, που έγκριτοι δημοσιογράφοι ποτού από τις ΗΠΑ παρομοιάζουν με γεύση καλοκαιρινών διακοπών: το Papa Julls.
Διάβασε τη συνταγή στο Askmen.gr