December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Το εξωτικό ποτό που φιλοδοξεί να γίνει το νέο mezcal

04.11.2018
Το εξωτικό ποτό που φιλοδοξεί να γίνει το νέο mezcal

Μας έρχεται από την Αϊτή και μάλλον θα είναι το επόμενο μεγάλο trend

Τη λέξη clairin (κλερέν προφέρεται στα ελληνικά) ενδεχομένως τη γνωρίζουν μόνο κάποιοι που ασχολούνται αναλυτικά με το ποτό.

Πρόκειται για ένα αποσταγμένο spirit από ζάχαρη και 100% φυσικό χυμό ζαχαροκάλαμου, που παράγεται στην Αϊτή με σχεδόν παρόμοια διαδικασία με αυτή του ρουμιού (αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν πως πρόκειται για rhum agricole), αλλά είναι λιγότερο ραφιναρισμένο και ασφαλώς περισσότερο ακατέργαστο. Λίγο-πολύ δηλαδή έχει μια παρόμοια σχέση με αυτή που έχει το mezcal με την τεκίλα.

Στη μικρή χώρα που μοιράζεται το νησί της Ισπανιόλας με την Δομινικανή Δημοκρατία, υπάρχουν πάνω από 500 αποστακτήρια, η πλειοψηφία των οποίων παράγει μόνο ρούμι.

Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr

Tags:

BEST OF NETWORK