December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

JuJu Bar & Restaurant: Μία μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας με σπάνιες ετικέτες κρασιού από το κτήμα Querciabella

15.02.2019
JuJu Bar & Restaurant: Μία μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας με σπάνιες ετικέτες κρασιού από το κτήμα Querciabella

Κλείσε θέση για τις 19 Φεβρουαρίου σε ένα exclusive gastronomic session

Το JuJu Bar &Restaurant, στο πλαίσιο των Gastronomic Sessions, εγκαινιάζει την συνεργασία του με την εισαγωγική εταιρία Jeroboam και διοργανώνει μια μοναδική βραδιά γευσιγνωσίας με σπάνιες ετικέτες κρασιού από το κτήμα Querciabella.

Αυτό που κάνει το κτήμα Querciabella μοναδικό, είναι η διατήρηση της παράδοσης μέσω της προώθησης της εντελώς φυσικής οινοποίησης. Αυτή  η 100% vegan προσέγγιση για βιοδυναμική αμπελουργία είναι το κλειδί για την παραγωγή οίνων εξαιρετικής ποιότητας. Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21:00, μαζί με το κτήμα Querciabella, του οποίου αποκλειστικός διανομέας είναι η εταιρία Jeroboam, θα ταξιδέψουμε στην Τοσκάνη, μέσα από αρώματα και γεύσεις που θα συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο διευθυντής πωλήσεων της Querciabella, Giorgo Frangiacomo.

Το πολύ ενδιαφέρον μενού 4 πιάτων έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη βραδιά από τον Σεφ του εστιατορίου Σάββα Ληχανίδη, σε γευστική αρμονία με τα κρασιά του κτήματος Querciabella (QuerciabellaBatar 2015, QuerciabellaChiantiClassico DOCG Riserva 2015,QuerciabellaCamartina 2012, BraidaGrappafromBriccoDell’ Uccellone 2013).

juju

Η βραδιά ξεκινά με χτένια σωτέ με chorizo, καπνιστή πάπρικα και σάλτσα beurreblanc και συνοδεύεται από QuerciabellaBatar 2015. Ο θαυμασμός των Castiglioni, δημιουργών του κτήματος Querciabella, για τα γαλλικά κρασιά και οι συχνές επισκέψεις και γευστικές δοκιμές στην Βουργουνδία δημιούργησε το Batar, ένα ασυνήθιστο λευκό κρασί για τον Τοσκανικό αμπελώνα, με ποικιλιακή σύνθεση που δύσκολα συναντάται αλλού σήμερα.

Τα Dumplings χειροποίητων ζυμαρικών με μοσχάρι ραγκού, κατσικίσιο τυρί, φλέικς μαύρης τρούφας και φύλλα χρυσού ταιριάζουν απόλυτα με το Querciabella Chianti Classico DOCG Riserva 2015, που έχει επιλεγεί για αυτό το πιάτο. Η αγάπη των ιδιοκτητών για τις γαλλικές ποικιλίες, δεν σημαίνει ότι τους έκανε να παραμελήσουν τις γηγενείς ποικιλίες. Αντίθετα, το Sangiovese η κορυφαία ερυθρή ποικιλία της Τοσκάνης, αναλαμβάνει θέση πρωταγωνιστή στο Chianti Classico Riserva.

Συνεχίζουμε με Καρέ αρνιού με κρούστα πράσινων μυρωδικών και JuJusauce, πουρέ παστινάκι, baby λαχανικά και μανιτάρια σιμέτζι και το συνοδεύουμε με QuerciabellaCamartina 2012. Ο RobertParkerJr. το χαρακτήρισε(2007) : "Irresistiblesexywine". Συνιστάμενη παλαίωση 18 χρόνια. 

Η βραδιά κλείνει με Crémeux πικρής σοκολάτας σε τραγανή βάση fegientine με σάλτσα καραμέλας, συνοδευόμενη από την εκλεκτή ετικέτα Braida Grappa from Bricco Dell’ Uccellone 2013. Εδώ κάθε γουλιά είναι συναρπαστική, λιτή και κομψή και αποκαλύπτει το DNA της Barbera και την ουσία της Briccodell’ Uccellone. Η Aged Grappa, παλαιώνει τρία χρόνια σε βαρέλια, που προηγουμένως έχουν χρησιμοποιηθεί για την παλαίωση του κρασιού.

*Η βραδιά ξεκινάει στις 21.00, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες και το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 110€.

info: Μεσσήνης 6, Γλυφάδα,16561 T: +302109600208 +302109913316 F: +302109967969

info@jeroboam.grwww.jeroboam.gr

BEST OF NETWORK