Η πρώτη ύλη είναι το ολόφρεσκο ψάρι και τα θαλασσινά
Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, δεν μπορούμε να υστερούμε στο ψάρι και τα θαλασσινά. Παρ’ όλα αυτά, η αναζήτηση του τέλειου τηγανητού ψαριού, της νόστιμης σούπας και του φρέσκου όστρακου μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα ατελείωτο ταξίδι σε κάθε γωνιά της χώρας.
Μιλώντας για την Αθήνα, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με καρδιά νησιώτη, που αναζητούν την τέλεια πρώτη ύλη, που ξέρουν τι σημαίνει τηγάνι, που πάνε στην αγορά για βραστόψαρα και που αντιλαμβάνονται το ψάρι ως την πιο ντελικάτη πρώτη ύλη. Αυτούς θα τους βρούμε συνήθως στις κουζίνες και τις σάλες των εστιατορίων αυτής της κατηγορίας.
Για 4η συνεχή χρονιά, τα TASTY AWARDS 2019, τα μοναδικά βραβεία γεύσης που δίνουν φωνή στο κοινό, στους πραγματικούς δηλαδή ανθρώπους που επισκέπτονται και τιμούν με την προτίμησή τους εστιατόρια και bars, είναι εδώ! High end εστιατόρια, hip urban στέκια, resto bars και comfort menus συναντώνται με εστιατόρια που αγαπούν το κρέας και άλλα που επικεντρώνονται στο ψάρι, με creative chefs, με δημοφιλή bars και αγαπημένα μας ξενοδοχειακά restos της πόλης σε 15 διαφορετικές κατηγορίες, που κλείνουν μέσα τους διαχρονικές αξίες, κλασικά meeting points, νέες αφίξεις και φρέσκιες ιδέες. Βρες όλους τους υποψηφίους στις σελίδες που ακολουθούν και ανάδειξε τους αγαπημένους σου στο tasty-guide.gr.
Υποψήφιοι στην κατηγορία Fish & Seafood:
Jimmy's Fish
Rafale-Αι Νικόλας
Δουράμπεης
Αιόλου 68
Αφρόψαρο
Κουρσάρος
Άργουρα
Καστελόριζο
Μικρές Κυκλάδες
Τραβόλτα
Ψάριστον
Νικόλας της Σχοινούσας