December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Χοιρινό ψαρονέφρι με παντζάρια μαριναρισμένο σε δεντρολίβανο και γκρέιπφρουτ

24.03.2019
Χοιρινό ψαρονέφρι με παντζάρια μαριναρισμένο σε δεντρολίβανο και γκρέιπφρουτ

H μαρινάδα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος σε μια γεύση

H μαρινάδα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος σε μια γεύση. Ξεκίνα με ελαιόλαδο και συνέχισε με κάτι όξινο, όπως ξίδι ή χυμός λεμονιού, που μαλακώνει το κρέας, κρεμμύδια για πλούσια γεύση, βότανα ή μυρωδικά για πολυπλοκότητα και τέλος ένα γλυκαντικό, όπως μέλι, για να καραμελώσει.

Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά (συν μαρινάρισμα)

Χοιρινό ψαρονέφρι με παντζάρια – Υλικά:

1 κόκκινο γκρέιπφρουτ

2 κ.σ. μουστάρδα Dijon

2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

3 κ.σ. μέλι

4 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες και ξεφλουδισμένες

3 κλαδάκια δεντρολίβανο

450 γρ. παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα

1 ολόκληρο ψαρονέφρι (περίπου 550 γρ.) καθαρισμένο

Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr

Tags:

BEST OF NETWORK