H μαρινάδα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος σε μια γεύση
H μαρινάδα είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προσθέσεις βάθος σε μια γεύση. Ξεκίνα με ελαιόλαδο και συνέχισε με κάτι όξινο, όπως ξίδι ή χυμός λεμονιού, που μαλακώνει το κρέας, κρεμμύδια για πλούσια γεύση, βότανα ή μυρωδικά για πολυπλοκότητα και τέλος ένα γλυκαντικό, όπως μέλι, για να καραμελώσει.
Μερίδες: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 35 λεπτά (συν μαρινάρισμα)
Χοιρινό ψαρονέφρι με παντζάρια – Υλικά:
1 κόκκινο γκρέιπφρουτ
2 κ.σ. μουστάρδα Dijon
2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
3 κ.σ. μέλι
4 σκελίδες σκόρδο θρυμματισμένες και ξεφλουδισμένες
3 κλαδάκια δεντρολίβανο
450 γρ. παντζάρια καθαρισμένα και κομμένα
1 ολόκληρο ψαρονέφρι (περίπου 550 γρ.) καθαρισμένο
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Μαϊντανός για το γαρνίρισμα
Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο Shape.gr