Ένας οδηγός για όσους πιστεύουν στο #eatdessertfirst
Η άνοιξη είναι μια εποχή γεμάτη χρώματα και αρώματα. Ένας ακόμη λόγος που την αγαπάμε όμως είναι για τα εποχιακά φρούτα, που γίνονται υπέροχα συστατικά για γλυκά.
Τάρτες με φρέσκες φράουλες, δροσιστική κρέμα λεμόνι ή κόκκινα μούρα, αλλά και semifreddo ή πάβλοβα είναι γλυκά που αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους. Θέλουμε ντελικάτες γεύσεις, απαλές κρεμώδεις υφές και όσο το δυνατόν περισσότερη φρεσκάδα. Γι' αυτό και αναζητήσαμε τα πιο ανοιξιάτικα γλυκά στην Αθήνα. Αυτός είναι ένας οδηγός για όσους πιστεύουν στο #eatdessertfirst.
Η τάρτα με raspberries από το The Pie Shop.
Το Semifreddo black forest από το Le Greche.
Τα ταρτάκια λεμονιού χωρίς ζάχαρη από το Φύσις.
Οι γκοφρέτες black forest από τον Τίλλα (Ελευθερίου Βενιζέλου 10, Νέα Φιλαδέλφια).
Η πάβλοβα με φράουλες του Choc O' Rock (Βουτσινά 105, Χολαργός).
Τα ντελικάτα μακαρόν με γεύσεις από φρούτα εποχής από την Poulette (Ελληνοσερβικής Φιλίας 64, Αγία Παρασκευή).
Η τάρτα με φρέσκια κρέμα πατισερί και φράουλες, που στήνεται μόλις την παραγγείλεις από το Πορτατίφ (Σίνα 21, Κολωνάκι)
Τα mini red velvet cakes από το Mokpo (Λ. Βασ. Γεωργίου 8Β, Χαλάνδρι).
Το παγωτό "Σικάγο" από τη Χαρά (Πατησίων 339).
Τα ταρτάκια με φρέσκιες φράουλες από τα καταστήματα Παπασπύρου .