Το XL Croque-Monsieur του Dominique Ansel είναι σκέτη απόλαυση
Ας μιλήσουμε για σάντουιτς... Τι είναι απολαυστικότερο από ένα τοστάκι με το τυρί να λιώνει και έτσι μαστιχωτό να συνδέει το στόμα σου με μια απολαυστική γραμμή με το τοστ; Η απάντηση -τουλάχιστον όσον αφορά τη δυνατότητα άμεσης απόλαυσης-, βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Dominique Ansel προτείνει το XL Croque-Monsieur.
Ο Dominique Ansel δεν είναι διάσημος για το XL Croque-Monsieur του, αλλά για το cronut, το υβρίδιο κρουασάν και ντόνατ που δημιούργησε και άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου, όσον αφορά τις υβριδικές λιχουδιές και τον ανέβασε στην πρωτοπορία των chef. Το τοστ που προτείνει είναι πολύ πιο ζουμερό και πολύπλοκο από αυτό που ψήνεις στην τοστιέρα σου.
Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr