December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Bar Engage 2019: Η γιορτή του cocktail και του καλού ποτού επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λάρισα

Bar Engage 2019: Η γιορτή του cocktail και του καλού ποτού επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λάρισα

Τι πρέπει να ξέρεις για τη διοργάνωση

Μία από τις πιο μεγαλύτερες γιορτές του cocktail και του καλού ποτού επιστρέφει για 4η χρονιά στη Λάρισα. Το Bar Engage 2019 θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, με ακόμη πιο διευρυμένους ορίζοντες, ξεπερνώντας τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Το Bar Engage – Αγκαζέ ξεκίνησε το 2016 από μια ιδέα των Αλέξανδρου Σακελλάρη και Αλέξη Πατσιούρα, ιδιοκτητών του Kubrick – Pure Social Club, του λαρισαϊκού bar που πρωταγωνιστεί στην ελληνική σκηνή του cocktail, του Στέφανου Δραγανιδάκη και του Άρη Μακρή, μέχρι πρότινος bar manager στο παρισινό Le Syndicat. Μέσα από τις πολύπλευρες δράσεις του, το Bar Engage – Αγκαζέ φιλοδοξεί, μεταξύ άλλων, να προωθήσει την κουλτούρα του cocktail και τις διεθνείς και ελληνικές τάσεις του bartending στο κοινό της Λάρισας και της θεσσαλικής περιφέρειας και να αναδείξει τη σύγχρονη και δημιουργική πλευρά της εστίασης και της διασκέδασης της πόλης σε διεθνές επίπεδο.

barengage

Φέτος, στο Bar Engage θα συμμετάσχουν μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες - παγκοσμίως - προσωπικότητες του bartending, εκπροσωπώντας 10 από τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου (World's 50 Best Bars). Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, που για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Λάρισα, επιφυλάσσουν τόσο στους συμμετέχοντες επαγγελματίες, όσο και στο κοινό μια εμπειρία μοναδική για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, το Bar Engage 2019, προσκαλεί bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους αλλά και με το κοινό, μέσα από Pop Up bars, και special events.

barengage

Με άξονα πάντα τη φιλοξενία, την εξωστρέφεια, τη δημιουργία δεσμών και την ανταλλαγή απόψεων, το Bar Engage συνεχίζει να πρωτοπορεί συνδέοντας τις διεθνείς τάσεις του bartending με τον τοπικό γαστρονομικό, ιστορικό και τουριστικό πλούτο. Η φετινή διοργάνωση βασίζεται σε 5 άξονες. "5 ημέρες - 5 εμπειρίες: Οι άνθρωποι - Η γεύση - Ο τόπος - Η ιστορία - Η φιλοξενία”.

Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου guest bartendings, pop up bars, parties, σεμινάρια, ομιλίες, γευσιγνωσίες και masterclasses θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να έρθει σε επαφή με ό,τι πιο καινούργιο και πρωτοποριακό συμβαίνει στην Ελλάδα και διεθνώς στη σκηνή του cocktail και του καλού ποτού.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι καλεσµένοι από το εξωτερικό θα περιηγηθούν σε σπουδαία αξιοθέατα της περιοχής, ενώ θα επισκεφθούν οινοποιεία, αποστακτήρια και τοπικούς συνεταιρισµούς για γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγει η περιοχή, καθώς και τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιµοποιούνται για την παραγωγή τους, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την πολιτιστική κληρονομιά και τη γαστρονομική παράδοση της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα: www.bar-engage.gr

Διάβασε επίσης: Χειμωνιάτικοι προορισμοί: Ένα long weekend στη Λάρισα

BEST OF NETWORK