December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Διάβασε αυτό πριν φας σε οποιοδήποτε εστιατόριο

29.04.2019
Διάβασε αυτό πριν φας σε οποιοδήποτε εστιατόριο

Πέρασαν 20 χρόνια από όσα είχε γράψει ο Anthony Bourdain στο New Yorker. Πόσο όμως έχει αλλάξει η κατάσταση από τότε;

Στις 19 Απριλίου του 1999, τα φρεσκοτυπωμένα τεύχη του New Yorker εμφανίστηκαν στα σημεία διανομής τύπου των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν κάποιος ήταν παρών εκείνη τη μέρα, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες θα έπεφτε πάνω σε ένα άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο Don't Eat Before Reading This (σ.σ: Μη φας μέχρι να διαβάσεις αυτό το άρθρο). Ο άνθρωπος που το υπέγραφε ήταν ένας όχι και τόσο γνωστός σεφ (και συγγραφέας), τουλάχιστον όχι τόσο γνωστός όσο θα γινόταν αργότερα. Ο Anthony Bourdain, ο οποίος μετά από πολλές περιπλανήσεις στις κουζίνες της Νέας Υόρκης είχε βρει την Γη της Επαγγελίας στην μπρασεριέ Les Halles, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από ένα άρθρο που έγραψε ιστορία.

Είκοσι χρόνια ακριβώς έχουν περάσει από εκείνη τη μέρα. Στο ενδιάμεσο το φαγητό έφυγε από τις επιφυλλίδες των εφημερίδων και βρέθηκε στα εξώφυλλα, τα περιοδικά, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα κανάλια του YouTube και τα μεγαλεπήβολα reality καθώς οι foodies πολλαπλασιάστηκαν με γεωμετρικούς ρυθμούς. Από θέμα που απασχολούσε μία μικρή κοινότητα, εξελίχθηκε σε πρώτο θέμα με εκατομμύρια οπαδούς. Πόσο όμως άλλαξε η καθημερινότητα των μικρών καθημερινών ηρώων που κρύβονται πίσω από αυτήν την παγκόσμια επιτυχία;

Διάβασε περισότερα στο Esquire.gr

Tags:

BEST OF NETWORK