Σάλτσες και συνοδευτικά για το κορυφαίο έδεσμα σε κάθε γωνιά του πλανήτη
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να πουν όχι σε μία μερίδα καλοτηγανισμένες πατάτες (πολύ περισσότερο να την απαρνηθούν εντελώς) και οι λόγοι είναι μάλλον προφανείς: Το χρυσαφένιο χρώμα, η υφή και κυρίως η γεύση τους τις καθιστούν καθολικά αναγνωρισμένες στον κόσμο του φαγητού.
Όταν δε, πλαισιώνονται με κάποια σάλτσα, το τελικό αποτέλεσμα δέχεται σημαντικό upgrade. Ο τρόπος σερβιρίσματος και τα συνοδευτικά για τις τηγανητές πατάτες διαφέρουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε μία σχετική χαρτογράφηση στις συνήθειες κατανάλωσης του εν λόγω εδέσματος.
Διάβασε περισσότερα στο esquire.com