December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Ο δεκάλογος της τέλειας πίτσας

24.05.2019
Ο δεκάλογος της τέλειας πίτσας

Ένας ειδικός αποδομεί το απόλυτο comfort food και δίνει οδηγίες, συμβουλές και tips για τη νοστιμότερη εκδοχή του

Ο pizzaiolo του Granello* Κυριάκος Λιοδάκης μιλά στο Esquire και καταθέτει την άποψή του πάνω στα 10 πράγματα που μετρούν περισσότερο σε μία πίτσα, ώστε αυτή να φτιαχτεί σωστά και να σερβιριστεί στην απόλυτη εκδοχή της. Ξεκινώντας από το βασικό τρίπτυχο ζύμη-σάλτσα-τυρί και καταλήγοντας στο ψήσιμο σε pizza stone, μοιράζεται όλα όσα κάνουν ορθά τη δουλειά.

1. Το κατάλληλο αλεύρι

Όλα ξεκινούν από τη ζύμη, οπότε χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί ποιοτικό αλεύρι, με το ιταλικό τύπου 00 (από μαλακό σιτάρι, που δίνει ελαστικές ζύμες) να θεωρείται το ιδανικότερο. Μπορεί κάποιος να το βρει σε εξειδικευμένα delicatessen και φυσικά στο ίντερνετ.

Διάβασε περισσότερα στο esquire.gr

BEST OF NETWORK