Ένα εστιατόριο που τιμά το καλό κρέας γίνεται ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός
Πιάτα που τιμούν το καλό κρέας, κοπές και ψησίματα που δεν θα βρει κάποιος εύκολα σε ένα, εκτός των τειχών, εστιατόριο κρεατοφαγίας, πρωταγωνιστούν στην κάρτα του Steak Alive.

Ένα μενού προσεκτικά δομημένο από τον Head chef Γιώργο Λαϊδη και τον Sous chef Νίκο Νικόπουλο που έχει στο επίκεντρο του τη δημιουργική προσέγγιση κλασικών συνταγών. Σε όλες κυριαρχούν κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας, αγνές πρώτες ύλες και προϊόντα που τιμούν την ελληνική παραγωγή. Δοκιμάστε rib eye, steak tartare, T-bone, picanha, Hanger, Flap, την εμβληματική μπριζόλα tomahawk αλλά και burger, ψαρονέφρι, πανσέτα και μοιραστείτε τα με απρόσμενους συνδυασμούς σε σαλάτες και πρώτα.

New entries στον καλοκαιρινό κατάλογο το κλασσικό Steak & Fries, η σαλάτα με φακές beluga με κατσικίσιο τυρί, βύσσινο και λαδολέμονο τρούφας, η πάπια με πουρέ καρότου, ο πουρές αρακά με τσορίθο και πολλά άλλα πιάτα! Για το τέλος, αν τα καταφέρετε, αφήστε λίγο χώρο για τα γλυκά—έκπληξη. Must try οι φράουλες Florentine με λευκή σοκολάτα Namelaka και βασιλικό.

Info: Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, τηλ. 2104952000