Χρηστικός οδηγός για να απολαύσεις στο απόλυτο το ποτό
Όταν ακούς τη λέξη σαμπάνια, αυτομάτως σου έρχονται στο μυαλό πολύ συγκεκριμένες εικόνες: Το ποτό να χύνεται γρήγορα, μετά την εκτόξευση του φελλού σε αδιευκρίνιστη κατεύθυνση και το σερβίρισμα να γίνεται σε μακριά, στενά ποτήρια, όπου ο αφρός ανεβαίνει άμεσα και απότομα με αποτέλεσμα να ξεχειλίζει.
Ε, λοιπόν, όλα αυτά, είναι μια εντελώς λανθασμένη προσέγγιση. Σφάλματα που καλό θα είναι να αποφεύγονται και υπονομεύουν την ίδια τη γεύση της σαμπάνιας.
Διάβασε τη συνέχεια στο esquire.com.gr