Ο σεφ των Frater & Soror και ΦΒΚ παραδίδει μία εξαιρετικά νόστιμα συνταγή με πολλή προσωπικότητα πλην όμως σεβασμό στο πιάτο
Υλικά
Για τους κεφτέδες:
300 γρ. κιμάς πανσέτας
250 γρ. κιμάς από χοιρινή ωμοπλάτη
1/2 ποτήρι του νερού παγωμένο νερό
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
2 πιπεριές Φλωρίνης
"νερό" από μισό μέτριο κρεμμύδι
25 γρ. ψίχα ψωμιού
αλάτι
πιπέρι
Για τα φασολάκια και τη σος:
200 γρ. φασολάκια τσαουλιά
80 γρ. γιαούρτι πρόβειο
1 ποτηράκι του κρασιού γάλα
15 ml σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)
2 κλωνάρια δυόσμος
αλάτι
πιπέρι
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr