Η συνταγή για μία από τις κλασικότερες και πιο νόστιμες ιδέες της περουβιανής κουζίνας έχει υιοθετηθεί από πολλά εστιατόρια της χώρας μας και πλέον τη συναντά κάποιος σε εκατοντάδες μενού
Υλικά
90 γρ. φιλέτο λαβράκι
μείγμα από αλάτι και ζάχαρη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
χυμός και ξύσμα από 1/2 lime
χυμός από 1/4 λεμονιού
χυμός από 1/4 πορτοκαλιού
1/2 κ.σ. λάδι μαστίχας
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr