Ελαφριά, χωρίς πολλά τυριά και αυγά, παντρεύει την έντονη νοστιμιά της μελιτζάνας με το ξινούτσικο τυρί και τη ζύμη
Υλικά
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες σε μέτριες φέτες
ελαιόλαδο
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 κ.γλ. θυμάρι
4-5 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
250 γρ. ξινομυζήθρα
αλάτι, πιπέρι
1½ φύλλο ζύμη κουρού
ελαιόλαδο για την ταρτιέρα
Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr