Δεν γίνονται με κιμά αλλά με μπουκίτσες κοτόπουλου, κάτι που σημαίνει ευκολία και νοστιμιά, χάρη στην υπέροχη κρούστα με το τυρί και τα φιστίκια.
Υλικά
700 γρ. φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου (ή στήθος)
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. θυμάρι ξερό
αλάτι, πιπέρι
70 γρ. φιστίκι Αιγίνης
2 φρυγανιές
2 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αβγά ελαφρώς χτυπημένα
2 κ.σ. αλεύρι
σπορέλαιο για το τηγάνι
Διάβασε την εκτέλεση στο tasty-guide.gr