December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Φιλέτο Χριστόψαρο του Σπύρου Μαυροειδή

09.09.2020
Φιλέτο Χριστόψαρο του Σπύρου Μαυροειδή

Ο σεφ του Nikkei υπογράφει μία φανταστική εκδοχή ψαριού με umeboshi, ikura, μανιτάρια shiitake και fried noodles.

Υλικά

1 χριστόψαρο, 700-800 γρ.

20 γρ. πάστα umeboshi

5 γρ. ikura (αυγά σολομού)

3 τμχ. μανιτάρια shiitake, κομμένα σε λεπτές φέτες

10 τμχ. vermicelli (νούγιες φασολιού)

3 ml χυμός yuzu

2 γρ. σκόρδο ψιλοκομμένο

½ πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη

¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο

5 γρ. τζίντζερ ψιλοκομμένο

5 γρ. ελαιόλαδο

3 γρ. κόλιαντρο ψιλοκομμένο

3 γρ. φύλλα σίσο

5 ml σόγια

αλάτι

πιπέρι λευκό

ζωμό ψαριού

Για το ζωμό ψαριού

10 γρ. ηλιέλαιο

1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

50 γρ. πράσα, μόνο το λευκό μέρος, κομμένο σε λεπτές φέτες

20 γρ. σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες

10 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε λεπτές φέτες

1 φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες

800 ml κρύο νερό

150 ml λευκό κρασί

θυμάρι σε κλωνάρια

φύλλα δάφνης

μαϊντανό σε κλωνάρια

μαύρο πιπέρι σε κόκκους

Δες την εκτέλεση στο tastyguide.gr

BEST OF NETWORK