Το φρέσκο μπαρ-εστιατόριο 'ανοιχτής θέασης' έχει ελληνο-λεβαντίνικο αέρα στις γεύσεις, αθηναϊκά αξιοθέατα-σουξέ στο πιάτο και vibes που σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις άμεσα.
Στα ψηλά της οδού Μητροπόλεως και στην κορυφή του επίσης νέου ξενοδοχείου 'Regal', η 'Ταράτσα' (ή 'Αθηναϊκή Ταράτσα', όπως είναι η πλήρης και επίσημη ονομασία του ολόφρεσκου σποτ) έκανε εδώ και λίγα 24ωρα το ντεμπούτο της, σαν μία συνέργεια της ομάδας του 'Ami' με εκείνη του 'The Bar in Front of the Bar' -με τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη στα ηνία της κουζίνας- και ως ένα πολλά υποσχόμενο κόνσεπτ, ίσως ένα από τα πιο φιλόδοξα του φθινοπώρου στην Αθήνα. Και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα.
Γκολ από τα αποδυτήρια με το που ανέβεις τη σκάλα από τον 6ο στον 7ο όροφο του κτιρίου που μέχρι πρότινος στέγαζε γραφεία και πλέον έχει υποστεί ολικό remake, καθώς η μαγική προοπτική της Ακρόπολης, της πλατείας Μητροπόλεως και της Πλάκας έρχεται να δέσει με έναν εξαιρετικά φροντισμένο χώρο με ανοιχτή κουζίνα, άνετο και φιλόξενο μπαρ με τον καθρέφτη-σήμα κατατεθέν στο background, σωστά επιλεγμένα χρώματα και υλικά, συν τις θέσεις στον μπροστινό πάγκο για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν ποτό και φαγητό πρώτο τραπέζι πίστα στο σχήμα με (σχεδόν) όλα τα αθηναϊκά σουξέ.
Συνεχίστε την ανάγνωση στο athinorama.gr