September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Εκεί θα σερβίρουν σύντομα μια από τις κορυφαίες ντοματοσαλάτες της Ελλάδας

10.03.2025
Εκεί θα σερβίρουν σύντομα μια από τις κορυφαίες ντοματοσαλάτες της Ελλάδας

Απευθείας από τον σεφ ενός εκ των πιο ιδιαίτερων εστιατορίων των Δωδεκανήσων, που θα μαγειρέψει για ένα βράδυ στην Αθήνα.

Tο Symposio at Ark εξακολουθεί να νοστιμίζει τις εστιατορικές βραδιές σε ένα από τα στολίδια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη να ανοίγει την αγκαλιά και την κουζίνα του, υποδεχόμενους κάποιους από τους αξιότερους εκπροσώπους της ελληνικής σκηνής.

Μέχρι και τις 12 Ιουνίου, από την "έδρα" του πολυβραβευμένου γευσιπλάστη Μπαξεβάνη και το δημοφιλές "Ark" στη Γλυφάδα, παρελαύνουν εστιατορικά ινστιτούτα που αποθεώνουν την ντόπια γεύση, προχωρώντας την ελληνική κουζίνα μερικά βήματα μπροστά.

εστιατοριο

Στις 13 Μαρτίου είναι η σειρά του "Broadway", ενός εκ των πιο ιδιαίτερων εστιατορίων των Δωδεκανήσων, να καταθέσει τη δική του οπτική στα της γεύσης δρώμενα.

> Κρατήσεις online στο www.symposioatark.gr

Ο σεφ Γιάννης Παπακωνσταντίνου εξελίσσει, μαζί με τον αδερφό του, Μάνο, που έχει αναλάβει το σέρβις, την ιστορία του οικογενειακού εστιατορίου που ξεκίνησαν οι γονείς τους πριν από περίπου σαράντα χρόνια σε έναν ήρεμο δρόμο στο κέντρο της πόλης, στην Κω. Πλάι σε ορισμένες κλασικές σπεσιαλιτέ του μαγαζιού που διατηρούνται στον κατάλογο, σειρά παίρνει μια πλούσια γκάμα από μοντέρνες ελληνικές δημιουργίες που φανερώνουν φαντασία, δημιουργικότητα και ευχέρεια στις μοντέρνες μαγειρικές τεχνικές.

φαγητο

εστιατοριο

φαγητο

Η έμφαση στις επιλεγμένες πρώτες ύλες φαίνεται σε πιάτα όπως η κώτικη ντοματοσαλάτα με καραμελωμένο κρασοτύρι, φράουλα και νερό ντομάτας, ενώ τα γιουβαρλάκια με εικονικό αβγολέμονο από κρέμα λάχανου, ξινόγαλα και καμένο βούτυρο αποτυπώνουν τη διάθεση του σεφ να καρυκεύει τα πιάτα του με το στοιχείο της έκπληξης.

"Broadway" menu

Ορεκτικά (to share): Ντοματοσαλάτα με βασιλικό, φράουλα, μυζήθρα, κρασοτύρι κώτικο / Λαβράκι καρπάτσιο με σταφύλι και σίσο ταραμάς, ρέβα, σουσάμι, λάδι, τσίλι / Τηγανητή πιπεριά με φέτα, κρέμα πιπεριάς Φλωρίνης, φιστίκι, λάδι δυόσμου / Γιουβαρλάκια με κρέμα λάχανου, κολοκύθι, ξινόγαλα, καμένο βούτυρο

Κυρίως: Χοιρινό με ρεβίθια, καρότο, λουκάνικο, ψητό κρεμμύδι ή Σφυρίδα "φρικασέ", κρέμα κουνουπιδιού, σπαράγγια, μαρούλι

Γλυκό: Κρέμα ελληνικού καφέ, παγωτό θυμάρι, πραλίνα φουντουκιού, στρέζελ σουσάμι

Info

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Κόστος: € 55/άτομο

Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, 2108948882. Κρατήσεις online στο www.symposioatark.gr

BEST OF NETWORK