September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Οι 5 περιοχές της Ιταλίας που επισκέπτεται ο Stanley Tucci για τη νέα σειρά του National Geographic

20.05.2025
Οι 5 περιοχές της Ιταλίας που επισκέπτεται ο Stanley Tucci για τη νέα σειρά του National Geographic National Geographic

Πότε κάνει πρεμιέρα η μίνι σειρά "Ο Τούτσι στην Ιταλία";

Το National Geographic προσκαλεί το κοινό σε μια απολαυστική γαστρονομική περιπέτεια, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ και βραβευμένο με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, Stanley Tucci, καθώς ταξιδεύει στην Ιταλία. Η νέα σειρά, πέντε επεισοδίων, "Ο Τούτσι στην Ιταλία", κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 25 Μαΐου στις 21.00 στο National Geographic.

Ο Τούτσι στην Ιταλία

Η σειρά ακολουθεί τον Tucci σε ένα οπτικά εντυπωσιακό και βαθιά προσωπικό ταξίδι, που εξερευνά τα μαγευτικά τοπία της Ιταλίας, την πλούσια ιστορία και τις πολύπλοκες σχέσεις της Ιταλίας με τη γαστρονομία, σχέσεις που έχουν διαμορφώσει την ξεχωριστή κουλτούρα κάθε περιοχής και φυσικά τα εμβληματικά είδη ζυμαρικών της. 

 

Το "Ο Τούτσι στην Ιταλία", μας ταξιδεύει στην Ιταλική χερσόνησο, έναν τόπο γεμάτο πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις, που όμως διαφέρουν πολύ από περιοχή σε περιοχή. Ο Stanley Tucci ξεκινά ένα ταξίδι για να εξερευνήσει πέντε από τις πιο ιδιαίτερες περιοχές της Ιταλίας, Τοσκάνη, Λομβαρδία, Τρεντίνο, Άλτο Άντιτζε, Αμπρούτσο και Λάτσιο, αναδεικνύοντας τα μαγευτικά τοπία της χώρας, την πλούσια ιστορία της, τη σύνδεση με το φαγητό που έχει διαμορφώσει την ιδιαίτερη κουλτούρα κάθε περιοχής και φυσικά, τα εμβληματικά ζυμαρικά της.

Ο Τούτσι στην Ιταλία

Κάτι περισσότερο από ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο, η σειρά είναι μια πλούσια, αφηγηματική εξερεύνηση που φωτίζει τις ρίζες και την εξέλιξη των γευστικών παραδόσεων της Ιταλίας. Στο δρόμο του, ο Stanley Tucci, συναντά ντόπιους ειδήμονες, γεύεται μοναδικά πιάτα και ανακαλύπτει τις ιστορίες πίσω από τα συστατικά και τις παραδοσιακές τεχνικές. Με την χαρακτηριστική, καθηλωτική αφήγηση του National Geographic, η σειρά προσφέρει μια φρέσκια οπτική τόσο σε αγαπημένες, όσο και σε ανεξερεύνητες γωνιές της Ιταλίας, συνδυάζοντας την εκπληκτική κινηματογράφηση με το χαρακτηριστικό πνεύμα και τη γοητεία του Στάνλεϊ Τούτσι.

Ο Τούτσι στην Ιταλία

"Η Ιταλία είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις και η σειρά "'Τούτσι στην Ιταλία' είναι μια πρόσκληση στο τραπέζι. Δεν αφορά μόνο το φαγητό. Αφορά τους ανθρώπους, την ιστορία και το πάθος που κάνει την Ιταλία τόσο ξεχωριστή. Ελπίζω να με ακολουθήσετε σε αυτή τη νέα περιπέτεια. Πιστεύω ότι το να τρως καλά είναι πηγή έμπνευσης και ελπίζω να εμπνεύσω το κοινό να αγκαλιάσει την ομορφιά και τον πλούτο της ιταλικής κουλτούρας" δήλωσε ο Tucci.

Οι 5 περιοχές της Ιταλίας που θα επισκεφτεί 

Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε Κυριακή στις 21.00. Η σειρά είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney+. 

Τοσκάνη

Κυριακή 25 Μαΐου 21.00

Αποκαλύπτει τη γαστρονομική τέχνη που κρύβει η όμορφη περιοχή της Τοσκάνης. Το πνεύμα της δημιουργίας είναι ζωντανό στη γενέτειρα της Αναγέννησης. Στη Φλωρεντία, όπου πέρασε ένα έτος της παιδικής του ηλικίας, δοκιμάζει ένα διάσημο πιάτο για πρόγευμα. Πάει σε ένα αγρόκτημα με παραδοσιακούς καουμπόηδες της Τοσκάνης και απολαμβάνει ένα υπέροχο υπαίθριο γεύμα στη Σιένα.

Λομβαρδία

Κυριακή 1 Ιουνίου 21.00

Παρουσιάζει το πρωτοποριακό πνεύμα που κυριαρχεί στην καρδιά της βιομηχανικής Ιταλίας, όπου η κουζίνα και τα υλικά είναι τολμηρά προοδευτικά. Δοκιμάζει ένα φουτουριστικό μενού σε μια φάρμα, δοκιμάζει νέα πιάτα και ανακαλύπτει ένα από τα πιο ακριβά υλικά σε όλον τον κόσμο που φυτρώνει στη σκιά ενός εργοστασίου.

Τρεντίνο - Άλτο Άντιτζε

Κυριακή 8 Ιουνίου 21.00

Μας ταξιδεύει στην πολύπλοκη ταυτότητα της βορειότερης περιοχής της Ιταλίας, όπου πολλοί μιλούν γερμανικά αλλά και ιταλικά. Δοκιμάζει μια απρόσμενα νόστιμη σούπα σανού, κάνει σκι σε ένα βουνό για να γιορτάσει την Ημέρα του Ντιρντλ, τρώει πολέντα στην πλαγιά του βουνού και πιάνει ψάρια σε ένα ποτάμι σε παγετώνα. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει μια ιστορία συνοριακών συγκρούσεων, η οποία έχει αφήσει το σημάδι της στους ανθρώπους της περιοχής και στο φαγητό τους.

Αμπρούτσο

Κυριακή 15 Ιουνίου 21.00

Ανακαλύπτει αναπάντεχες εκπλήξεις στις πιο άγριες περιοχές τις οποίες δεν έχει επισκεφτεί κανείς. Εξερευνά πώς η άγρια γη επηρεάζει το φαγητό και την κουλτούρα. Μαγειρεύει πρόβειο κρέας σε παραδοσιακό μπάρμπεκιου, απολαμβάνει Κυριακάτικο μεσημεριανό γεύμα με γαλλική επιρροή και ανακαλύπτει την αναπάντεχη και νόστιμη προέλευση του κονφετί.

Λάτσιο, 

Κυριακή 22 Ιουνίου 21.00

Πάει πέρα από τη Ρώμη, στην ύπαιθρο του Λάτσιο, για να καταλάβει τη σχέση μεταξύ της αρχαίας μητρόπολης και της καρδιάς της ενδοχώρας. Δοκιμάζει πίτσα, πορκέτα, σούπα ψαριού και αρνάκι, πιάτα που έχουν μια γαστρονομική ψυχή, με πανέμορφα υλικά που μιλάνε από μόνα τους.

BEST OF NETWORK