Βόλτες σε μακρινές γωνιές του γαστρονομικού τουρισμού προτείνει το Kitchen In The Wild.
Από πιάτα που σερβίρονται σε πέντε μέτρα βάθος στον Ινδικό Ωκεανό -βλέπε εστιατόριο "Ithaa” στις Μαλδίβες- μέχρι σαμπάνια στους πρόποδες του ιερού βράχου Ουλουρού, στην καρδιά του αυστραλέζικου τοπίου, οι φαν της γαστρονομίας αναζητούν παθιασμένα εμπειρίες "έξω απ’ το κουτί”.
Στο πνεύμα της νέας τάσης, η Βρετανίδα σεφ Βαλεντίν Γουόρνερ δημιούργησε λοιπόν το Kitchen In The Wild, μια σειρά συναντήσεων στο σταυροδρόμι ταξιδιού και γεύσης, που προσκαλεί τους λάτρεις της μαγειρικής σε μακρινούς προορισμούς του κόσμου, και προκαλεί καταξιωμένους σεφ να αντλήσουν έμπνευση από υλικά που τους περιβάλλουν για πιάτα αυθεντικά, απρόσμενα, μοναδικά.
Διάβασε περισσότερα στο athinorama.gr