December 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Life

Φεστιβάλ Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας στο Artisanal

Φεστιβάλ Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας στο Artisanal

4 ταλαντούχοι chef παρουσιάζουν το δικό τους ιδιαίτερο μενού



Για 4 Δευτέρες, ξεκινώντας από σήμερα 25/1, το Artisanal μας φέρνει πιο κοντά με τις ελληνικές γεύσεις μέσα από ένα Φεστιβάλ γευσιγνωσίας Ελληνικής Δημιουργικής κουζίνας. Ο chef του Artisanal Δημήτρης Δημητριάδης έχει την επιμέλεια και προτείνει 4 διαφορετικούς Έλληνες συνάδελφους και φίλους chefs, με έντονη παρουσία στην δημιουργική Ελληνική κουζίνα, οι οποίοι δημιουργούν το δικό τους προσωπικό μενού.


Από την Δευτέρα 25/1 και για 4 Δευτέρες οι τέσσερις φίλοι σεφ του Δημήτρη Δημητριάδη, Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
(Domotel Kastri Hotel), Αλέξανδρος Τσιοτίνης (εστιατόριο CTC, Aθήνα) και η Κωνσταντίνα Φάκλαρη (Αigialos Hotel, Σαντορίνη) θα δημιουργήσουν στην κουζίνα του Artisanal τις δικές τους προτάσεις γεύσεων ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, παρουσιάζοντας το δικό τους ξεχωριστό μενού.
 
25 Ιανουαρίου  - Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Βελουτέ πράσο-σπανάκι/ καλαμάρι/ μαστίχα
Παντζάρι/ παλαιωμένη γραβιέρα/ κροκέτα ρυζιού/ ραπανάκι
Αυγό 62°C/ καπνιστή πατάτα/ σουτζούκι/ Σαν Μιχάλη
Μπούτι αρνιού sous vide/ φλογέρα σπάλας/ ξινόχοντρος/ θυμάρι/ γιαούρτι
Καραμελωμένο φύλλο/ ξηροί καρποί/ κρέμα γαλακτομπούρεκου

1 Φεβρουαρίου – Κωνσταντίνα Φάκλαρη

Βελουτέ σούπα τοπιναμπούρ με χόρτα, chorizo και λαυράκι σοτέ
Γίγαντες με lime, άνηθο και tartar σολομού με τζίντζερ
Κριθαράκι με καραβίδες και lemongrass
Αρνάκι με βούτυρο μελιού, πουρέ γλυκοπατάτας και μανιτάρια στιφάδο
Mousse σοκολάτας γάλακτος με τοματάκι και sauce λευκής σοκολάτας με δυόσμο και αγριοκύμινο

8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός

Amuse
Πατατόσουπα με λαχανίδα, προπύρα Σπετσών και χωριάτικο λουκάνικο
Αθηναική με σφρυρίδα και αυγοτάραχο 
Χτένια με αγγινάρα, προσούτο Ευρυτανίας και μάραθο
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
Τσουρέκι με πατισερί θρούμπι, κρέμα λεμόνι και σορμπέ ρόδι
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΘΡΟΥΜΠΙ, ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΡΜΠΕ ΡΟΔΙ 

22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης

Βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο
Κοιλιά τόνου κονφί με πουρέ από μαυρομάτικα και κέτσαπ από αγγούρι
Ριζότο από σιτάρι με πανσέτα, καλαμάρι και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ουρά μόσχου με λαγόχορτο και τρομπέτες
Κρέμα καραμελέ τριαντάφυλλο με βανίλια

Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ

Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 693 614 4744


Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι chef: Σταμάτης Μαρμαρινός, Άλεξ Τσιοτίνης, Δημήτρης Δημητριάδης, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

BEST OF NETWORK