4 ταλαντούχοι chef παρουσιάζουν το δικό τους ιδιαίτερο μενού
Από την Δευτέρα 25/1 και για 4 Δευτέρες οι τέσσερις φίλοι σεφ του Δημήτρη Δημητριάδη, Σταμάτης Μαρμαρινός (Posidonion Grand Hotel, Σπέτσες), Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
25 Ιανουαρίου - Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Βελουτέ πράσο-σπανάκι/ καλαμάρι/ μαστίχα
Παντζάρι/ παλαιωμένη γραβιέρα/ κροκέτα ρυζιού/ ραπανάκι
Αυγό 62°C/ καπνιστή πατάτα/ σουτζούκι/ Σαν Μιχάλη
Μπούτι αρνιού sous vide/ φλογέρα σπάλας/ ξινόχοντρος/ θυμάρι/ γιαούρτι
Καραμελωμένο φύλλο/ ξηροί καρποί/ κρέμα γαλακτομπούρεκου
1 Φεβρουαρίου – Κωνσταντίνα Φάκλαρη
Παντζάρι/ παλαιωμένη γραβιέρα/ κροκέτα ρυζιού/ ραπανάκι
Αυγό 62°C/ καπνιστή πατάτα/ σουτζούκι/ Σαν Μιχάλη
Μπούτι αρνιού sous vide/ φλογέρα σπάλας/ ξινόχοντρος/ θυμάρι/ γιαούρτι
Καραμελωμένο φύλλο/ ξηροί καρποί/ κρέμα γαλακτομπούρεκου
1 Φεβρουαρίου – Κωνσταντίνα Φάκλαρη
Βελουτέ σούπα τοπιναμπούρ με χόρτα, chorizo και λαυράκι σοτέ
Γίγαντες με lime, άνηθο και tartar σολομού με τζίντζερ
Κριθαράκι με καραβίδες και lemongrass
Αρνάκι με βούτυρο μελιού, πουρέ γλυκοπατάτας και μανιτάρια στιφάδο
Mousse σοκολάτας γάλακτος με τοματάκι και sauce λευκής σοκολάτας με δυόσμο και αγριοκύμινο
Γίγαντες με lime, άνηθο και tartar σολομού με τζίντζερ
Κριθαράκι με καραβίδες και lemongrass
Αρνάκι με βούτυρο μελιού, πουρέ γλυκοπατάτας και μανιτάρια στιφάδο
Mousse σοκολάτας γάλακτος με τοματάκι και sauce λευκής σοκολάτας με δυόσμο και αγριοκύμινο
8 Φεβρουαρίου – Σταμάτης Μαρμαρινός
Amuse
Πατατόσουπα με λαχανίδα, προπύρα Σπετσών και χωριάτικο λουκάνικο
Αθηναική με σφρυρίδα και αυγοτάραχο
Χτένια με αγγινάρα, προσούτο Ευρυτανίας και μάραθο
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
Πατατόσουπα με λαχανίδα, προπύρα Σπετσών και χωριάτικο λουκάνικο
Αθηναική με σφρυρίδα και αυγοτάραχο
Χτένια με αγγινάρα, προσούτο Ευρυτανίας και μάραθο
Μοσχάρι κοκκινιστό με μακαρόνια
Τσουρέκι με πατισερί θρούμπι, κρέμα λεμόνι και σορμπέ ρόδι
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΘΡΟΥΜΠΙ, ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΡΜΠΕ ΡΟΔΙ
22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΘΡΟΥΜΠΙ, ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΣΟΡΜΠΕ ΡΟΔΙ
22 Φεβρουαρίου – Άλεξ Τσιοτίνης
Βελουτέ καλαμπόκι αρωματισμένη με αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο
Κοιλιά τόνου κονφί με πουρέ από μαυρομάτικα και κέτσαπ από αγγούρι
Ριζότο από σιτάρι με πανσέτα, καλαμάρι και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ουρά μόσχου με λαγόχορτο και τρομπέτες
Κρέμα καραμελέ τριαντάφυλλο με βανίλια
Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ
Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 693 614 4744
Κοιλιά τόνου κονφί με πουρέ από μαυρομάτικα και κέτσαπ από αγγούρι
Ριζότο από σιτάρι με πανσέτα, καλαμάρι και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Ουρά μόσχου με λαγόχορτο και τρομπέτες
Κρέμα καραμελέ τριαντάφυλλο με βανίλια
Τιμή κατά άτομο 45 Ευρώ
Artisanal, Zηρίνη 2, Κηφισιά, τηλ. 693 614 4744
Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι chef: Σταμάτης Μαρμαρινός, Άλεξ Τσιοτίνης, Δημήτρης Δημητριάδης, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος