Η ιδρύτρια του Nutmeg & Honeybee μάς προσφέρει ατελείωτη (γλυκιά) έμπνευση
Η Meghan Rosko έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον δικό της γλυκό κόσμο, δίνοντας στους followers της ατελείωτες ιδέες ζαχαροπλαστικής αλλά και προκαλώντας τους ταυτόχρονα μικρές εκρήξεις στους σιελογόνους αδένες. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις σπουδές της, η Meghan έχει καταφέρει να στήσει το δικό της επιτυχημένο online dessert brand, που φέρει το όνομα Nutmeg & Honeybee και να μετράει ήδη συνεργασίες με celebrities και επιτυχημένες εταιρίες.

Η ενασχόληση με τα γλυκά ξεκίνησε το 2014 μετά τον θάνατο του αδερφού της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ως μία λύση φυγής από την τραγική πραγματικότητα. "Η ζαχαροπλαστική έγινε η διέξοδός μου και έμαθα πώς η δημιουργικότητα βοηθά στη διαδικασία του θρήνου. Μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, ήμουν αρκετά τυχερή ώστε να συνεργαστώ με celebrities αλλά και καλά εδραιωμένες εταιρίες, που με βοήθησαν να αναπτύξω τη δική μου επιχείρηση. Παρόλο που θα ήθελα να ασχολούμαι full-time με τη ζαχαροπλαστική, το να φτιάχνω λιχουδιές δεν αποτελεί την κύρια δουλειά. Για την ώρα η βασική μου απασχόληση είναι ως φοιτήτρια στην περιοχή της Philadelphia όπου σπουδάζω Nutrition and International Business minor".

"Η ομορφιά της ζαχαροπλαστικής είναι ότι μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από παντού και από το καθετί. Έχω φτιάξει macarons εμπνευσμένα από τι Starbucks Frappe, αλλά και donuts που μου ήρθε η ιδέα από μία θήκη κινητού. Από τη στιγμή που έχω μία χρωματική παλέτα στο μυαλό μου, τα υπόλοιπα βρίσκουν τη θέση τους".
Διάβασε περισσότερα στο MissBloom.gr