Η αστροκαλλιέργεια αλλάζει ό,τι ήξερες για το φαγητό
Γαρίδες που φτιάχνονται από λαχανικά, food trends όπως το Soylent και burger από πατάτες, παντζάρια και χημικές ενώσεις που έχει γεύση χοιρινού. Το μέλλον του φαγητού μπορεί να μην βρίσκεται και τόσο μακριά όσο νόμιζες και σύντομα μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με συνήθειες που ούτε καν φανταζόσουν όσον αφορά την απόλαυση/ανάγκη του να γεμίζεις το στομάχι σου. Αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός πως δεν έχεις ιδέα από πού μπορεί να προέρχεται η σαλάτα σου.
Το Reimagine Food είναι το πρώτο οργανωμένο κέντρο με βάση τη Βαρκελώνη, το οποίο επικεντρώνεται στην επανεξέταση του κόσμου των τροφίμων και στο μέλλον του φαγητού. Σύμφωνα με τους ερευνητές του και τον επικεφαλής Marius Robles, οι αλλαγές θα παρατηρηθούν κυρίως στον τομέα της παραγωγής αλλά και της κατανάλωσης.
Διάβασε περισσότερα στο Askmen.gr