Με μια εντυπωσιακή παρουσίαση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ο πιο βραβευμένος chef στον κόσμο εγκαινίασε και στη χώρα μας το θεσμό του Estrella Damm Gastronomy Congress
Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου πάνω από 300 καλεσμένοι από το χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουν την ομιλία του διασημότερου chef στον κόσμο, με θέμα τη Μεσογειακή Κουζίνα και τη Σύγχρονη μορφή της.
Δυο Μεσογειακές χώρες και πόλεις, Ελλάδα και Ισπανία, Αθήνα και Βαρκελώνησυναντήθηκαν σε ένα συνέδριο με άξονα τη γεύση και τη μοναδικότητα της Μεσογειακής κουζίνας.
Διάβασε τη συνέχεια στο missbloom.gr