Από το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος.
Η Παγκόσμια Ημέρα Γης στις 22 Απριλίου αποτελεί μια ημέρα αφιερωμένη στην προστασία του περιβάλλοντος, μια ευκαιρία να εμπνευστούμε,να δράσουμε και να αφήσουμε το θετικό μας αποτύπωμα στον πλανήτη!
To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος τίμησε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Γης με την δεντροφύτευση 2.000 καρποφόρων δέντρων σε βόρεια Εύβοια & Μάνη σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό We4all.

Η κοινότητα της Αγίας Άννας στην βόρεια Εύβοια & η Μάνη αποτελούν δυο περιοχές που έχουν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές.
Για να ενισχυθεί η βιοποριστική δραστηριότητα των κατοίκων και ταυτόχρονα να αναδιαμορφωθεί το πράσινο κάθε περιοχής, προσφέρθηκαν σε κάθε κοινότητα 1.000 καρποφόρα δέντρα (ελιές).

"O Β-οίκος της ζωής μας"
Το πρόγραμμα "Ο β-οίκος της ζωής μας" αποτελείται από συνεχείς δράσεις, με στόχο να αφήσουν το μέγιστο θετικό αποτύπωμα στον πλανήτη, εκφράζοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, που μετατρέπεται σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας "σπίτι", τον πλανήτη μας.
@vikosofficial #Vikos