Στέλιος Παρλιάρος

Στέλιος Παρλιάρος Παρασκευή 05.09.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: Post#8

Στο τελευταίο του post για το MadameFigaro.gr, ο Στέλιος Παρλιάρος μάς παίρνει μαζί του σε ένα γλυκό ταξίδι στη Γαλλία, αποκαλύπτει τα αγαπημένα του παριζιάνικα ζαχαροπλαστεία και μας αποχαιρετά με μια θρυλική συνταγή για λαχταριστό εκλέρ σοκολάτας.

Στέλιος Παρλιάρος Παρασκευή 29.08.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: Post#7

Στο νέο του post o αγαπημένος μας ζαχαροπλάστης μοιράζεται εμπειρίες και φωτογραφίες από το τελευταιο του, γεμάτο αρώματα, ταξίδι στη Μαδαγασκάρη, αλλά και μια συνταγή για να ξεκινήσει γλυκά η νέα σεζόν.

Στέλιος Παρλιάρος Κυριακή 20.07.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: Post#5

Αυτή την εβδoμάδα ο μάγος της ζαχαροπλαστικής θυμάται τις ωραιότερες τούρτες που έφτιαξε ποτέ,  και μοιράζεται μαζί μας μία νέα συνταγή για τούρτα σοκολάτα με κρέπες που αναμένεται να γίνει κλασσική!

Στέλιος Παρλιάρος Πέμπτη 10.07.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: Post#4

O Στέλιος Παρλιάρος μάς βάζει αυτή την εβδομάδα στα παρασκήνια του επόμενου τεύχους του περιοδικού Γλυκιές Αλχημείες και μας αποκαλύπτει και την αγάπη του για τα αλμυρά με μια συνταγή για καλοκαιρινή κις λοραίν.

Στέλιος Παρλιάρος Παρασκευή 27.06.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: Post#2

Αυτή την εβδομάδα ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα απολαυστικό ταξίδι στο Καστελλόριζο και τα παρασκήνια της δημιουργικής καθημερινότητάς του και αποκαλύπτει τη συνταγή του για ένα επιδόρπιο με γεύση αλατισμένης καραμέλας.

Στέλιος Παρλιάρος Πέμπτη 19.06.2014

Guest Blogger | Στέλιος Παρλιάρος: post#1

O μικρός Έλληνας θεός της ζαχαροπλαστικής είναι ο νέος guest blogger του MadameFigaro.gr και μοιράζεται μαζί μας κάθε εβδομάδα τις γλυκές αλχημείες, τα γευστικά ταξίδια, τις σημειώσεις και τις ανακαλύψεις του.

Από το περιοδικό

THE EDITOR'S BLOG:

The Editor's Blog: #deletemisery

Ποια είμαι αν καταφέρω να σπάσω τα πρότυπά μου;

THE EDITOR'S BLOG:

The Editor's Blog: Eyes Wide Open

Ένας αποχαιρετισμός και μια νέα αρχή, μια νέα άνοιξη

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΊΑ:

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

THE EDITOR'S BLOG:

The Editor's Blog: Διαφάνεια

Πίσω από την εικόνα, πίσω από την πρώτη εντύπωση, η μόδα γίνεται καθρέφτης

THE EDITOR'S BLOG:

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

SHOPPING:

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ιανουάριος 2017

Υποδεχόμαστε με στυλ τη νέα χρονιά!

Από το Περιοδικό

Γαστρονομία Δευτέρα 05.03.2018

Fusing Asia

Το ανανεωμένο Hama2.0 υποδέχεται τον ανατρεπτικό σεφ Alsi Sinanaj στην κουζίνα του και ορίζει εκ νέου την έννοια του fusion.

The Editor's Blog Σάββατο 23.12.2017

The Editor's Blog: Big little truths

Κατ’ ουσία, η πρώτη μέρα του χρόνου έχει πάντα, όπως και όλα τα σημαντικά θέματα στη ζωή μας, την αξία που εμείς της δίνουμε

Shopping Παρασκευή 22.12.2017

MF Editorial: Μetamorphosis

H Eυαγγελία Αραβανή μεταμορφώνεται για τη Madame Figaro σε Ωραία της Ημέρας