September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: Ελλάδος Γεύσεις στα 10.000 Πόδια

#Tidbits *: Ελλάδος Γεύσεις στα 10.000 Πόδια

Η AEGEAN ενώνει την dream team της ελληνικής γαστρονομίας και διαφημίζει τις ελληνικές γεύσεις στα πέρατα της γης με τα Gastronomics

Τέτοια νέα είναι πραγματικά τα νέα που θέλουμε να ακούμε και νομίζω πως γι’ αυτό ακριβώς το Varoulko ήταν κατάμεστο την ημέρα της ειδικής παρουσίασης για τον Τύπο. Όταν μία εταιρεία με την εξωστρέφεια και τη δυναμική της AEGEAN αποφασίζει να επιστρατεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γαστρονομίας, διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά "προϊόντα", τις ελληνικές γεύσεις, στα εκατομμύρια των ταξιδιωτών που περνούν από τις πτήσεις της, τότε αυτά είναι καλά νέα!

aegean

Αυτό ακριβώς είναι το Gastronomics, μία πρωτοβουλία που έφερε κοντά το Λευτέρη Λαζάρου, το Χριστόφορο Πέσκια και το Στέλιο Παρλιάρο, οι απαρτίζουν και επίσημα πλέον τη γαστρονομική dream team που δημιούργησε το νέο μενού της Business Class των πτήσεων της AEGEAN, με τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη να επιλέγει τα καλύτερα κρασιά για να συνοδεύσει τα πιάτα. 

aegean

Το "Gastronomics" εμπνέεται από τον γευστικό πλούτο της χώρας μας, τα αρώματα, τη φύση αλλά και τις αναμνήσεις που συνθέτουν την αυθεντική ελληνική γαστρονομία. Γεύσεις από Ελλάδα θα ταξιδέψουν σε κάθε προορισμό εξωτερικού που ταξιδεύει η AEGEAN, για να αποκαλύψουν ένα κομμάτι του γαστρονομικού πολιτισμού της χώρας μας. Γεύσεις από την Κρήτη, τη Νάξο, την Πελοπόννησο, συστατικά από όλη την Ελλάδα, συνδυάζονται μοναδικά από τα χέρια των τριών κορυφαίων σεφ δημιουργώντας ένα μενού με πάνω από 40 διαφορετικά πιάτα που αναδεικνύουν τοπικά προϊόντα και κρασιά μικρών και μεγάλων παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας, παρουσιάζοντας το πιο αυθεντικό κομμάτι της Ελλάδας.

aegean

Στο μενού αυτό συναντούμε πιάτα, όπως Χουνκιάρ Μπεγιεντί και Φάβα Σαντορίνης με Χταπόδι Κρασάτο από τον Χριστόφορο Πέσκια, Τσιπούρα με Σπανάκι, Σαλάτα με Κινόα και Γαρίδες και Σπιτικά Κεφτεδάκια Κοτόπουλο από τον Λευτέρη Λαζάρου Σιμιγδαλένιο Χαλβά και Μπακλαβά με Φιστίκι Αιγίνης από τον Στέλιο Παρλιάρο και φυσικά τις εξαιρετικές ελληνικές ετικέτες που έχει επιλέξει ο πρώτος Master of Wine και οινικός σύμβουλος της AEGEAN Κωνσταντίνος Λαζαράκης. Εμείς πάντως που είχαμε την ευκαιρία στην παρουσίαση να γευτούμε κάποια από τα πιάτα, έχω να πω πως ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο και πιστεύω ακράδαντα πως πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία και ένα παράδειγμα που θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να ακολουθούν όλες οι ελληνικές εταιρείες -μικρές και μεγάλες, η καθεμία στο μέτρο που μπορεί- ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τις εξαιρετικές ελληνικές γεύσεις και τα τοπικά μας προϊόντα διάσημα σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.

* Tidbit : a small piece of food

              : a small piece of news or interesting information

 

BEST OF NETWORK