September 2025
X

Full Moon Dinner by MF

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Κέφι, το ελληνικό! | Πώς το #FullMoonDinnerbyMF μετατράπηκε σε ξέφρενο πάρτι

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

Full Moon Dinner by Madame Figaro | Τα highlights ενός δείπνου που γιόρτασε την πανσέληνο του Ιουλίου

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

S.Pellegrino και Acqua Panna | Iταλική φινέτσα και δροσιά στο Full Moon Dinner της Madame Figaro

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

FullMoonDinnerbyMF | Μία βραδιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα υπό το φως της πανσελήνου και άρωμα Προβηγκίας με το αγαπημένο μας Rose de Provence Minuty

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

Full Moon Dinner by MF | Η τέχνη του να ζεις το κάθε λεπτό με ξεχωριστό στιλ από την Breitling

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

A night at the Riviera | Το Ploom έφερε την premium εμπειρία του στο Madame Figaro Dinner στο Barbarossa

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Η Χριστίνα Κοντοβά με χρυσή maxi φούστα και flat σανδάλια

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Ποιοι παραβρέθηκαν στο δείπνο του Madame Figaro

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Μελίνα Κόντη με bias cut φόρεμα στο χρώμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Full Moon Dinner by MF | Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το must have φόρεμα του καλοκαιριού

Mf Blogs

#Tidbits *: New Launching

#Tidbits *: New Launching

Η premium τεκίλα Don Julio παρουσίασε τη νέα μοναδική Don Julio 70 Añejo Claro μέσα από δύο ανεπανάληπτα πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H Τεκίλα Don Julio 70 Añejo Claro, ή αλλιώς η πρώτη λευκή Añejo τεκίλα παγκοσμίως, παρουσιάστηκε στη χώρα μας μέσα από δύο κεφάτα πάρτι με επίτιμο καλεσμένο τον Μaestro Tequilero της Don Julio, Enrique De Colsa, που έδωσε το έναυσμα για μία εις βάθος μύηση στα μυστικά της γκάμας Don Julio, και ειδικά της Don Julio 70 Añejo Claro. Η Don Julio 70 Añejo Claro επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της τεκίλας Añejo, ενσαρκώνοντας την πλούσια πολυπλοκότητα μιας κλασικής Añejo σε ένα ποτό που φιλτράρεται και αποχρωματίζεται για να αποκτήσει ξανά τη δροσερή γεύση αγαύης που συναντάμε σε μία Blanco.

don julio

Πρόκειται για ένα αριστούργημα του Enrique de Colsa, Master Distiller της Don Julio, ο οποίος δημιούργησε το 2011 τη πρώτη "el Primer Añejo Cristalino”, που αποτελεί ακόμα μία εξέλιξη στην κατηγορία της τεκίλας, ως η πρώτη λευκή Añejo παγκοσμίως. Η νέα μοναδική τεκίλα δεν θα μπορούσε παρά να συνδεθεί με μια κορυφαία γιορτή του Μεξικό, την αγαπημένη γιορτή και όχι πένθος: την Ημέρα των Νεκρών. Μια τέτοια μέρα, οι νεκροί επιστρέφουν στην Γη να δουν τους αγαπημένους τους.Δυο τέτοιες νύχτες, στο COYOACAN της Αθήνας και στο Paraty & Loft της Θεσσαλονίκης, μυηθήκαμε στην  κουλτούρα του Μεξικού και στην εκλεπτυσμένη γεύση της Don Julio 70 Añejo Claro. 

don julio

Ο Enrique de Colsa επιλέχθηκε το 2004 προσωπικά από τον θρυλικό Don Julio Gonzalez – ιδρυτή της Don Julio τεκίλα - όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να συνεχίσει την σπουδαία κληρονομιά του αποστάγματος.

don julio

Τα μοναδικά σερβιρίσματα της βραδιάς, το Claro Old Fashioned με Don Julio 70 Añejo Claro Tequila, Pasteli syrup & PAsteli stick & το Claro Beetroot Negroni με Don Julio 70 Añejo Claro Tequila, Italian Bitter cooked with white beetroot, Belsazar vermouth cooked with sea fennel, white pickled beetroot ήταν δημιουργίες του World Class Greece winner 2019, Νίκου Σουρμπάτη.

don julio

Οι υπέροχες βραδιές ήταν γεμάτες έντονα χρώματα, αρώματα, μεξικάνικες γεύσεις, λάτιν ρυθμούς, λουλούδια και χαρακτηριστικά face paintings, που όλα μαζί συνέθεσαν το απόλυτο σκηνικό βγαλμένο από την αυθεντική Μεξικανική κουλτούρα συνδεδεμένη με μια παράδοση τριών χιλιετιών, κόντρα στη λήθη του χρόνου, που δίνει στους Μεξικανούς την ευκαιρία να υποδεχτούν τους Νεκρούς τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους. Να συμφιλιωθούν ακόμα και με τον θάνατο, όπως αποτυπώνεται εκείνη την ημέρα σε όλη τους την εμφάνιση. Η Ημέρα των Νεκρών έχει καταγραφεί ως πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας και αυτή τίμησε η της Don Julio 70 Añejo Claro.


Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram. 

* Tidbit : a small piece of food
              : a small piece of news or interesting information

BEST OF NETWORK