Στα πλαίσια των Spondi Hommage, του κύκλου ειδικών θεματικών δείπνων με έμπνευση από την ιστορία του εμβληματικού εστιατορίου, η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με ένα ειδικό μενού
Η Σπονδή υποδέχεται την άνοιξη με έναν νέο Spondi Hommage*. Ο Άγγελος Λάντος και ο Arnaud Bignon, ανακαλούν τις πιο διαπεραστικές γευστικές αναμνήσεις τους από τα ανοιξιάτικα μενού της Σπονδής των περασμένων δεκαετιών και τις παρουσιάζουν, το Μάρτιο, στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας υπό τη μορφή ενός μενού γευσιγνωσίας πέντε σταδίων. Ως απεριτίφ, θα προσφερθεί ένα κρασί σε πρώτη πανελλήνια κυκλοφορία: Ο Μικρόκοσμος του Κτήματος Ζαφειράκη είναι μια ξεχωριστή, εξαιρετικά εκφραστική Μαλαγουζιά βιολογικής καλλιέργειας. Το Spondi Hommage – Άνοιξη είναι διαθέσιμο σε ειδική τιμή και για περιορισμένο αριθμό θέσεων τις ημέρες από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη για όλο το Μάρτιο. Διατίθεται μόνο μετά από ενημέρωση πως η κράτηση αφορά το συγκεκριμένο μενού κατά την πραγματοποίηση της (μέσω e-mail ή τηλεφώνου).
Κρατήσεις: 210 756 4021 / reservation@spondi.gr
*Το Spondi Hommage είναι ένας κύκλος με θεματικά δείπνα που οργανώνονται περιοδικά, ώστε οι παλιοί και νέοι φίλοι της Σπονδής να έχουν τη δυνατότητα να γευτούν την ιστορία του εστιατορίου μέσα στα χρόνια της πορείας του στη διεθνώς βραβευμένη δημιουργική γεύση.
Κρατήσεις: 210 756 4021 / reservation@spondi.gr

Menu "Άνοιξη"
85 € / άτομο
Aperitif
Κτήμα Ζαφειράκη, Μικρόκοσμος, 2019
Φουά Γκρα 2008
Ραβιόλι / Τοπιναμπούρ / Καπνιστό Τσάι
Λαβράκι 2006
Αβγοτάραχο / Ρόκα / Καρύδι
Μοσχάρι Γάλακτος 2007
Gorgonzola / Σέσκουλο / Ματζουράνα
Μέντα 2017
Τσάι Matcha / Γκρέιπφρουτ
Καφές Arabica 2006
Λεμονοθύμαρο / Πραλίνα Φουντουκιού
Για περισσότερα tidbits και γευστικές ανταποκρίσεις τη στιγμή που συμβαίνουν ακολουθήστε το @kounelly στο Instagram.
* Tidbit : a small piece of food
: a small piece of news or interesting information